halálos baleset

Halálos baleset a Könyves Kálmán körúton – videó a mentésről

Nagy sebességgel villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Budapest IX. kerületében, a Könyves Kálmán körúton pénteken hajnalban.

Egy ember beszorult a gépkocsiba. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók. A balesetben az autót vezető fiatal férfi életét vesztette – tájékoztatta portálunkat a Fővárosi Katasztrófavédelem

Ferencvárosi közélet Ferencváros közéleti magazinja

 • Taxiból árulta a cuccot
  by ferencvarosinfo on 2022.10.22. at 09:36

  A ferencvárosi nyomozók 2022. október 18-án ütöttek rajta egy feltételezett kábítószer-kereskedőn pesterzsébeti lakásában. A rendőrök átkutatták a férfi otthonát, mely során lefoglaltak különféle kábítószergyanús anyagokat, telefonokat és 599 ezer forintot. A rendelkezésre álló adatok szerint a 43 éves L. István 2022. júliusa óta, egészen az elfogásáig egy taxival terjesztette a kábítószert Budapesten. A vevők telefonon hívták és különböző kódneveken rendelték a tiltott anyagokat; Pepsinek, The post Taxiból árulta a cuccot appeared first on Ferencvárosi közélet.

 • Gyermeknevelési támogatások kerületiek számára
  by ferencvarosinfo on 2022.08.31. at 20:13

  A gyermekét egyedül nevelő, a kettő-, vagy többgyermekes, illetve a tartósan beteg gyermeket nevelő szülő gyermeknevelési kiadásainak mérséklésére a Polgármester kérelemre. 1.) Egy év időtartamra gyermekenként havi 3.000,- Ft támogatást állapít meg, a IX. kerületben egy éve lakó vagy tartózkodási hellyel rendelkező kérelmezőnek, amennyiben a család egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a 114.000,- Ft-ot, vagy ha a The post Gyermeknevelési támogatások kerületiek számára appeared first on Ferencvárosi közélet.

 • Segítségnyújtás elmulasztása ügyében nyomoz a rendőrség
  by ferencvarosinfo on 2022.08.27. at 13:16

  Egy utcán heverő, életjeleket nem mutató emberről érkezett bejelentés 2022. augusztus 26-án koraeste a Ferenc körútról. A mentőszolgálat munkatársai megpróbálták újraéleszteni a férfit, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani 19 óra 24 perckor. A helyszíni szemle elsődleges adatai nem utalnak idegenkezűségre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt, szakértők bevonásával indított eljárást.  The post Segítségnyújtás elmulasztása ügyében nyomoz a rendőrség appeared first on Ferencvárosi közélet.

Hozzászólok

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .