halálos baleset

Halálos baleset a Könyves Kálmán körúton – videó a mentésről

Nagy sebességgel villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Budapest IX. kerületében, a Könyves Kálmán körúton pénteken hajnalban.

Egy ember beszorult a gépkocsiba. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók. A balesetben az autót vezető fiatal férfi életét vesztette – tájékoztatta portálunkat a Fővárosi Katasztrófavédelem

Ferencvárosi magazin Ferencváros közéleti magazinja

  • Angolozz.hu
    by ferencvarosinfo on 2024.04.17. at 15:39

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik nyelveket szeretnének tanulni. Az online nyelvtanulás egyre népszerűbb világszerte, aminek The post Angolozz.hu appeared first on Ferencvárosi magazin.

  • Tovább folyik az adok-kapok
    by ferencvarosinfo on 2024.04.16. at 07:31

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált Tarlós megállapításaira, de erre lehetősége lesz most pénteken is az The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Ferencvárosi magazin.

  • Duguláselhárítás Budapest
    by ferencvarosinfo on 2024.04.15. at 13:43

    Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul a konyhai mosogató, vagy a fürdőszoba mosdó, kád vagy zuhany. The post Duguláselhárítás Budapest appeared first on Ferencvárosi magazin.

Megosztom