halálos baleset

Halálos baleset a Könyves Kálmán körúton – videó a mentésről

Nagy sebességgel villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Budapest IX. kerületében, a Könyves Kálmán körúton pénteken hajnalban.

Egy ember beszorult a gépkocsiba. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók. A balesetben az autót vezető fiatal férfi életét vesztette – tájékoztatta portálunkat a Fővárosi Katasztrófavédelem

Ferencvárosi magazin Ferencváros közéleti magazinja

 • Terelések, lezárások Budapesten
  by ferencvarosinfo on 2024.05.08. at 06:42

  A kínai miniszterelnök és delegációja miatt a mai naptól lezárásokra és terelésekre kell számítani a fővárosban közlekedőknek. A BRFK tájékoztatása alapján május 8-tól 10-ig, szerda estétől péntek délutánig ideiglenes forgalomkorlátozásokra The post Terelések, lezárások Budapesten appeared first on Ferencvárosi magazin.

 • Rágcsálók okozta károk
  by ferencvarosinfo on 2024.05.02. at 16:11

  Szponzorált tartalom A rágcsálók, mint az egerek és patkányok, komoly károkat okozhatnak otthonokban, mezőgazdasági területeken és üzleti vállalkozásokban is. A károk széles körét érinthetik, beleértve a fizikai károsodásokat, egészségügyi problémákat The post Rágcsálók okozta károk appeared first on Ferencvárosi magazin.

 • „Színes angol-magyar példamondatok” – Miért érdemes online nyelvet tanulni 2. rész
  by ferencvarosinfo on 2024.05.02. at 10:46

  Molnár Bertalant, az angolozz.hu nyelvoktató portál tulajdonosát és vezető fejlesztőjét kérdeztük a „Színes angol-magyar példamondatok” című nyelvkönyvről, amely az első nyomtatásban megjelent kiadványuk. K: Milyen nyelvkönyv az, amiben nincs egyáltalán The post „Színes angol-magyar példamondatok” – Miért érdemes online nyelvet tanulni 2. rész appeared first on Ferencvárosi magazin.

Megosztom