Kiégett egy BKV busz Kispesten az Üllői úton

Ma hajnalban egy óra körül porrá égett a BKV FKU-924-s Volvo 7000A csuklósa. Helyszín: Kispest, Üllői út közölte a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület Facebook oldalán.

Személyi sérülés szerencsére nem történt. Ahogy a videón is látható, a tűz nem a motortérben keletkezett, így elektromos eredetű lehet de sokan a légkondira tippelnek.

Brandt Viktor élő adásban a helyszínről.Kispesti magazin Hírek XIX. kerület – A Mi kerületünk – Kispesti Magazin

 • Teljesen kiégett egy busz Kispesten – videóval
  by kispest on 2022.07.09. at 09:05

  Ma hajnalban egy óra körül porrá égett a BKV FKU-924-s Volvo 7000A csuklósa. Helyszín: Kispest, Üllői út közölte a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület Facebook oldalán. Személyi sérülés szerencsére nem történt. Ahogy a videón is látható, a tűz nem a motortérben keletkezett, így elektromos eredetű lehet de sokan a légkondira tippelnek. Brandt Viktor élő adásban a helyszínről. The post Teljesen kiégett egy busz Kispesten – videóval appeared first on Kispesti magazin.

 • Buli volt, beszóltak, elverték őket
  by kispest on 2022.06.15. at 09:27

  Élőzene mellett tartottak családi rendezvényt egy kispesti ház udvarán 2022. június 5-én. A hangos zene miatt több bejelentés érkezett a kapitányságra, a kerületi rendőrök visszatérően ellenőrizték az utcát, kétszer figyelmeztették az ünneplő családot, végül csendháborítás miatt szabálysértési eljárást indítottak. 20 óra 25 perckor ugyanerről a címről bántalmazást jelentettek be. A percek alatt helyszínre érkező rendőröket arról tájékoztatták, hogy az ünneplő The post Buli volt, beszóltak, elverték őket appeared first on Kispesti magazin.

 • Mi időben szóltunk
  by kispest on 2022.05.19. at 12:44

  Vasárnap változik a budapesti 42-es és az 52-es villamos közlekedése. Pályakarbantartás miatt vasárnap pótlóbusz közlekedik a 42-es villamos teljes vonalán, az 52-es villamosra pedig a Határ úti végállomásnál a Határ út elején, közvetlenül az Ady Endre út kereszteződése után létesített megállóhelyen lehet felszállni. Hirdetés Jön a nyár! Rendben van otthon a klímája? Akkor jó! De a kazánfűtésre is gondolt? Esetleg The post Mi időben szóltunk appeared first on Kispesti magazin.

Hozzászólok

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .