Nem megy a tanulás

Teljesen mindegy az eleve agy nélkül született turbómániásnak, hogy mit kap cserébe. Nem telt el még egy hónap sem az Árpád hídon történt baleset óta, ennek ellenére az állatok még nincsenek rács mögött.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság egyenruhásai két éjszakán át, 2023. július 21-én és 22-én, 18 óra és 2 óra között tartottak közlekedési akciót, kiemelt figyelmet fordítva az Árpád hídra és a kerület forgalmas útvonalaira. A rendőrök a Pestről Budára közlekedők között 60 járműnél mértek sebességtúllépést, míg a Budáról Pestre vezető oldalon 34-en nem tartották be a megengedett sebességet.  Közülük két „dobogós” gyorshajtót is megörökítettek a felvételek. Egy Mercedes 171 km/h-val, míg egy BMW 158 km/h-val haladt az Árpád hídon. 

Az akció során a rendőrök álló és mozgó sebességmérő készülékeket, szolgálati jelleg nélküli autót, zajszintmérő eszközt, és alkoholszondát is alkalmaztak.

Az ellenőrzés során a rendőrök nem észleltek illegális gyorsulási versenyen részt vevő autósokat, és erre vonatkozó bejelentés sem érkezett.

A közlekedők biztonsága és a lakosság nyugalma érdekében rendszeresen lehet számítani hasonló ellenőrzésekre a további hétvégéken is.​


Megosztom