Rendőrségi hírek

Hegyeshalomnál kapcsolták le

A főváros IX. kerületében surrant be valaki egy lakásba még 2020 áprilisában, de a tulajdonos megzavarta, így üres kézzel menekült el. A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították a feltételezett elkövetőt, aki az eljárás adatai alapján további lopásokkal gyanúsítható.

A megalapozott gyanú szerint a férfi tavaly tavasszal, illetve nyáron főleg fővárosi üzlethelyiségekbe surrant be barátnőjével közösen, és összesen csaknem 2,5 millió forintot tulajdonított el. A több rendőri szervnél folyó ügyeket a IX. Kerületi Rendőrkapitányságon egyesítették. A lopások miatt hat elfogatóparanccsal körözött férfi külföldre szökött.

A 24 éves B. Attilát végül a készenléti rendőrök fogták el Hegyeshalomnál, amikor 2021. február 2-án autóval belépésre jelentkezett az országba. A ferencvárosi rendőrök a tíz rendbeli lopással gyanúsított férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Azt is vizsgálják, hogy a páros összefüggésbe hozható-e a főváros területén elkövetett további hasonló bűncselekményekkel.

Rendőrségi hírek

Hirdetés

  • Ingatlanközvetítés
    by APEV on 2024.03.11. at 13:23

    Az ingatlanpiac folyamatosan változik, és az ingatlaneladás mindig fontos döntést jelent a tulajdonosok számára. Egy jól megtervezett és kivitelezett eladási folyamat nemcsak hogy növeli az ingatlan piaci értékét, de jelentősen megkönnyíti a tulajdonos számára a sikeres adásvételt is. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány kulcsfontosságú lépést és tippet, amelyek segíthetnek az ingatlaneladás során. Először is, fontos, hogy A Ingatlanközvetítés bejegyzés először Takarítás-duguláselhárítás-rovarirtás és egyéb szakmunkák-én jelent meg.

Megosztom