Rendőrségi hírek

Hegyeshalomnál kapcsolták le

A főváros IX. kerületében surrant be valaki egy lakásba még 2020 áprilisában, de a tulajdonos megzavarta, így üres kézzel menekült el. A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították a feltételezett elkövetőt, aki az eljárás adatai alapján további lopásokkal gyanúsítható.

A megalapozott gyanú szerint a férfi tavaly tavasszal, illetve nyáron főleg fővárosi üzlethelyiségekbe surrant be barátnőjével közösen, és összesen csaknem 2,5 millió forintot tulajdonított el. A több rendőri szervnél folyó ügyeket a IX. Kerületi Rendőrkapitányságon egyesítették. A lopások miatt hat elfogatóparanccsal körözött férfi külföldre szökött.

A 24 éves B. Attilát végül a készenléti rendőrök fogták el Hegyeshalomnál, amikor 2021. február 2-án autóval belépésre jelentkezett az országba. A ferencvárosi rendőrök a tíz rendbeli lopással gyanúsított férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Azt is vizsgálják, hogy a páros összefüggésbe hozható-e a főváros területén elkövetett további hasonló bűncselekményekkel.

Rendőrségi hírek

Hirdetés

  • Halott utáni takarítás
    by APEV on 2021.12.12. at 18:52

    Sajnos sok esetben kaptunk olyan megbízásokat is önkormányzatoktól, amikor az önkormányzati lakásban tartózkodó, közeli ismerős, vagy rokon hiányában a lakás bérlője úgy halt meg, hogy hetekig nem érzékelte senki a hiányát, így a lakásban már olyan körülmények uralkodtak, amihez csak szakember megfelelő hozzáértésével lehetett takarítani. Több esetben gyűjtögetés is párosult az elhuny személyiségéhez, ami szintén A Halott utáni takarítás bejegyzés először Takarítás-duguláselhárítás-rovarirtás és egyéb szakmunkák-én jelent meg.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.