Rendőrségi hírek

Hegyeshalomnál kapcsolták le

A főváros IX. kerületében surrant be valaki egy lakásba még 2020 áprilisában, de a tulajdonos megzavarta, így üres kézzel menekült el. A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították a feltételezett elkövetőt, aki az eljárás adatai alapján további lopásokkal gyanúsítható.

A megalapozott gyanú szerint a férfi tavaly tavasszal, illetve nyáron főleg fővárosi üzlethelyiségekbe surrant be barátnőjével közösen, és összesen csaknem 2,5 millió forintot tulajdonított el. A több rendőri szervnél folyó ügyeket a IX. Kerületi Rendőrkapitányságon egyesítették. A lopások miatt hat elfogatóparanccsal körözött férfi külföldre szökött.

A 24 éves B. Attilát végül a készenléti rendőrök fogták el Hegyeshalomnál, amikor 2021. február 2-án autóval belépésre jelentkezett az országba. A ferencvárosi rendőrök a tíz rendbeli lopással gyanúsított férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Azt is vizsgálják, hogy a páros összefüggésbe hozható-e a főváros területén elkövetett további hasonló bűncselekményekkel.

Rendőrségi hírek

Hirdetés

  • Konténeres sittszállítás
    by APEV on 2022.10.10. at 20:38

    Mindent egy helyről, legyen az felújítás, vagy a felújítással járó törmelék, sitt, vagy egyéb hulladék elszálítása. Csapatunk számára fontos, hogy Önnek ne 10 helyről kelljen megrendelni lakása. háza, vagy egyébb ingatlanával kapcsolatos munkálatainak megrendelését. Egy felújítás szeméttel jár. Csoportunk tagja a Konténer Szabó 40 konténerrel áll rendelkezésére, amelyekből egy, mindig Önek van félre téve. Sitt A Konténeres sittszállítás bejegyzés először Takarítás-duguláselhárítás-rovarirtás és egyéb szakmunkák-én jelent meg.