Rendőrségi hírek

Hegyeshalomnál kapcsolták le

A főváros IX. kerületében surrant be valaki egy lakásba még 2020 áprilisában, de a tulajdonos megzavarta, így üres kézzel menekült el. A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították a feltételezett elkövetőt, aki az eljárás adatai alapján további lopásokkal gyanúsítható.

A megalapozott gyanú szerint a férfi tavaly tavasszal, illetve nyáron főleg fővárosi üzlethelyiségekbe surrant be barátnőjével közösen, és összesen csaknem 2,5 millió forintot tulajdonított el. A több rendőri szervnél folyó ügyeket a IX. Kerületi Rendőrkapitányságon egyesítették. A lopások miatt hat elfogatóparanccsal körözött férfi külföldre szökött.

A 24 éves B. Attilát végül a készenléti rendőrök fogták el Hegyeshalomnál, amikor 2021. február 2-án autóval belépésre jelentkezett az országba. A ferencvárosi rendőrök a tíz rendbeli lopással gyanúsított férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Azt is vizsgálják, hogy a páros összefüggésbe hozható-e a főváros területén elkövetett további hasonló bűncselekményekkel.

Rendőrségi hírek

Hirdetés

  • Mosó és mosogatógép szerelő
    by APEV on 2022.11.07. at 18:09

    Mosógép javítás, villanybojler javítás beüzemelés, mosó és mosogatógépszerelés, bojler szerelés hétvégén is. Tel.:06/1/608-8606 Mobil.:06/30/659-98-22 Budapesten és Pest-megyében szolgáltatunk, itt díjtalan a kiszállás. HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPNAPOKON IS! FELÁR NÉLKÜL! Teljeskörű Szakszervíz! Komplett szolgáltatásokat kínálunk tevékenységi körünkön belül. Kiváló minőségű szolgáltatásokat kínálunk méltányos áron, mindezt jól képzett dolgozók segítségével. Elsődleges célunk az ügyfél-elégedettség, ezért törekszünk a szakmaiságra. A Mosó és mosogatógép szerelő bejegyzés először Takarítás-duguláselhárítás-rovarirtás és egyéb szakmunkák-én jelent meg.