A Fradinak nincs szüksége Dzubájra

A bajnoki címvédő Ferencváros orosz vezetőedzője megerősítette, hogy nem igazolják le a sokszoros orosz válogatott labdarúgót, Artyom Dzjubát.

    Sztanyiszlav Csercseszov a moszkvai Szport Ekszpressznek nyilatkozva úgy fogalmazott:

„egyértelmű, hogy egy ilyen szintű és ilyen tapasztalattal rendelkező játékos iránt megvan a piaci érdeklődés”

és bár a tervek közt szerepel a keret további erősítése, az FTC nem kívánja szerződtetni a szentpétervári Zenit korábbi játékosát.
    A tréner, aki volt az orosz válogatott szövetségi kapitánya is, leszögezte, hogy magyar együttesének támadószekciója teljes.
    A 33 esztendős Dzjuba májusban jelentette be, hogy távozik a szentpétervári klubtól, amelyben 2015 óta futballozott. Ez idő alatt 249 mérkőzésen szerepelt, 108 gólt szerzett és 70 gólpasszt adott, s eredményességét tekintve a második helyet foglalja el a Zenit történetében. A Zenittel – a kupa- és szuperkupa-sikerek mellett – négyszer nyert bajnokságot, kétszer volt gólkirály a Premjer Ligában. Dzjuba az orosz élvonalben összesen szerzett 148 találatával vezeti a pontvadászat örökranglistáját.

Bár biztos nem kapcsolható a döntés ahhoz a történéshez, ami 2020-ban történt az orosz válogatott háza táján, szintén Dzjubával kapcsolatban.

A metropol.hu is lehozta, hogy

Komoly bajba került az orosz válogatott labdarúgója, akit azért raktak ki a csapatból, mert felkerült a világhálóra egy olyan felvétel, amin éppen önkielégítést végez.

„Azért döntöttünk úgy, hogy nem hívjuk be a válogatottba Dzjubát, mert őt és a válogatott többi játékosát is meg akarjuk védeni a stressztől. Dzjubának ezáltal lesz ideje rendbe tenni a dolgokat”

Ferencvárosi magazin Ferencváros közéleti magazinja

  • Angolozz.hu
    by ferencvarosinfo on 2024.04.17. at 15:39

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik nyelveket szeretnének tanulni. Az online nyelvtanulás egyre népszerűbb világszerte, aminek The post Angolozz.hu appeared first on Ferencvárosi magazin.

  • Tovább folyik az adok-kapok
    by ferencvarosinfo on 2024.04.16. at 07:31

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált Tarlós megállapításaira, de erre lehetősége lesz most pénteken is az The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Ferencvárosi magazin.

  • Duguláselhárítás Budapest
    by ferencvarosinfo on 2024.04.15. at 13:43

    Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul a konyhai mosogató, vagy a fürdőszoba mosdó, kád vagy zuhany. The post Duguláselhárítás Budapest appeared first on Ferencvárosi magazin.

Megosztom