•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Házkutatást tartottak és kábítószert találtak egy VII. kerületi üzletben a rendőrök. A katasztrófavédelem az üzletet az egyéb szabálytalanságok miatt ideiglenesen bezárta – írta a rendőrség a honlapján pénteken.

Hirdetés

EGÉRIRTÁS, MENTESÍTÉS BUDAPESTEN

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a BRFK rendőrei a Készenléti Rendőrség, a Katasztrófavédelem, a NÉBIH, illetve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet munkatársaival együttműködve csütörtökön mentek ki a VII. kerület Kertész utcában található egyik üzlethez, mert az úgy hirdette meg tevékenységét, hogy ott Magyarországon elsőként lehet cannabis virágot, marihuánát vásárolni.
Az üzletben tartott házkutatás során csaknem négy kilogramm szúrós szagú, zöld színű kábítószergyanús növényi törmeléket találtak és foglaltak le. A helyszíni kábítószerteszt szerint a lefoglalt anyag THC-tartalmú kábítószer volt. A rendőrök a kutatás során lefoglalták az üzlet 20 perc alatt keletkezett csaknem 400 ezer forintos bevételét is.
A rendőrök az üzletből 15 vásárlót mintavétel céljából előállítottak, akik közül 12 embernek lett pozitív az eredménye különböző kábítószerek vonatkozásában. A lefoglalt kábítószergyanús anyagot a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ laboratóriumába szállították, amelyről az előzetes vegyészszakértői vélemény megállapította, hogy kábítószernek minősül.
A VII. kerületi rendőrkapitányság az üzlet két tulajdonosa ellen kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, elszámoltatásuk folyamatban van.

“Magyarországon a kábítószer-kereskedelem és fogyasztás bűncselekménynek minősül, zéró tolerancia van, ezekkel szemben a rendőrség minden esetben fellép”

– szögezte le közleményében a rendőrség.

Ezt is olvassa el!
Háborog a Fidesz Niedermüller kijelentése miatt.

Arold Péter Hírek Budapest A IV. kerület volt polgármestere Facebook oldalán nem tetszését fejezte ki a VII. kerületi polgármester szavai Tovább

Erzsébetváros Budapest kulturális kerülete lehet

Fontos lépés abba az irányba, hogy Erzsébetváros Budapest kulturális kerülete legyen: a VII. kerület irodalmi ösztöndíjprogramot indított el! Az ösztöndíjra Tovább

Erzsébetvárosban egészségesek az óvodai dolgozók!

Örömmel értesültünk róla, hogy mind a 80 teszt negatív lett

Lejárt élelmiszereket vont ki a forgalomból a Nébih

Az ügyben az eljárás, valamint a bírság megállapítása folyamatban van.

Tüntető ütött ellentüntetőt tegnap az Erzsébetvárosi önkormánytat épületénél

Arold Péter Elfogták és kihallgatták a rendőrök azt a férfit, aki a Fidesz csütörtök esti tüntetésén megütötte az egyik ellentüntetőt.  Tovább

További razziák Budapesten

További összehangolt razziák a belvárosban

A VI.-VII.-ik kerület szigorít

A döntés kizárólag az áthaladó gépkocsiforgalomra vonatkozik

Forgalomcsillapítási mintaprojektek Budapesten

Indulnak a közlekedésbiztonsági és forgalomcsillapítási mintaprojektek Budapesten.

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Comments are closed.