VEZESSÉK BE A CSALÁDI ENERGIAHATÉKONYSÁGI KEDVEZMÉNYT!

Környei Balázs András – Momentum

A Fidesz hazudott az embereknek és mindenkit átvert azzal, hogy a rezsicsökkentés fenntartható. Ehelyett most rezsinövelést akaszt mindenki nyakába. A rezsicsökkentés hazug ígérete és ámítás helyett az emberek megoldást várnak, amivel el tudják kerülni a hatalmas rezsiszámlákat.

Momentum javaslata az, hogy aki vállalja, hogy a jövőben energetikai korszerűsítést hajt végre, előre kapjon állami támogatást a most megemelkedő rezsiösszegek kifizetésére.

Hirdetünk

Elektromos hálózatok felújítása a kevesebb energiafogyasztás érekében legyen az panel, tégla, vagy vályog épület

A CSEK esetében amennyiben az ingatlan tulajdonosa egy szolgáltatón keresztül önerő nélküli energiahatékonysági fejlesztést végez (ESCO), az átlagfogyasztás feletti rezsiköltségeket az állam egy szerződéses konstrukció keretében meghitelezi, előfinanszírozza a fogyasztóknak (egy energiatakarékossági számlán írja jóvá).

A most is létező, energetikai korszerűsítésre is felvehető otthonfelújítási támogatást bővítsék ki, hogy azok is igénybe tudják venni, akik nem nevelnek gyermeket.

Olvasd el a Momentum 3+1 pontos rezsi-mentőcsomagját!

Budapesti közélet Hangosabban, hogy más is hallja

 • Ez már súrolja az normalitás határát
  by Budapest on 2024.04.17. at 12:15

  Reklámfogáskét egy cég úgy döntött, hogy két millió forintot szór szét az irodaépületük tetejéről, egy előre meghirdetett eseményen. Meg is lett az eredménye. A környéken okozott kár többe van, mint A Ez már súrolja az normalitás határát bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Feszült légkör tanulságos „vita”
  by Budapest on 2024.04.16. at 18:57

  Az ATV Voks 2024 vendége volt ma kerületünk jelenlegi polgármestere és fideszes kihívója. A várt hozzáállás volt látható a kormány részéről támogatott kihívótól. A Feszült légkör tanulságos „vita” bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Tovább folyik az adok-kapok
  by Budapest on 2024.04.16. at 07:13

  Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált Tarlós megállapításaira, de erre lehetősége lesz most pénteken is az A Tovább folyik az adok-kapok bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Házikedvenceink veszélyben?
  by Budapest on 2024.04.13. at 06:10

  Hol található a kullancsok jellemző élőhelye? A kullancsok életmódjukból adódóan a nyirkos, növényzettel sűrűn benőtt területeket kedvelik. A hiedelmekkel ellentétben nem a fákról vetődnek ránk, hanem az aljnövényzetben megbújva várják A Házikedvenceink veszélyben? bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Kérdés még, hogy ki kivel van?
  by Budapest on 2024.04.09. at 19:57

  Karácsony Gergely gondolati nem másról szól, mint a múlt valóságairól az Ö szemszögéből. A helyhatósági választások egymásnak feszülése, valóságai és hazugságai. Karácsony Gergely Van abban valami arcpirító, hogy azok, akik A Kérdés még, hogy ki kivel van? bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

Megosztom
  Rend és tisztaság a KÖKI-nél – nagytakarítást tartott partnereivel a BKK