VEZESSÉK BE A CSALÁDI ENERGIAHATÉKONYSÁGI KEDVEZMÉNYT!

Környei Balázs András – Momentum

A Fidesz hazudott az embereknek és mindenkit átvert azzal, hogy a rezsicsökkentés fenntartható. Ehelyett most rezsinövelést akaszt mindenki nyakába. A rezsicsökkentés hazug ígérete és ámítás helyett az emberek megoldást várnak, amivel el tudják kerülni a hatalmas rezsiszámlákat.

Momentum javaslata az, hogy aki vállalja, hogy a jövőben energetikai korszerűsítést hajt végre, előre kapjon állami támogatást a most megemelkedő rezsiösszegek kifizetésére.

Hirdetünk

Elektromos hálózatok felújítása a kevesebb energiafogyasztás érekében legyen az panel, tégla, vagy vályog épület

A CSEK esetében amennyiben az ingatlan tulajdonosa egy szolgáltatón keresztül önerő nélküli energiahatékonysági fejlesztést végez (ESCO), az átlagfogyasztás feletti rezsiköltségeket az állam egy szerződéses konstrukció keretében meghitelezi, előfinanszírozza a fogyasztóknak (egy energiatakarékossági számlán írja jóvá).

A most is létező, energetikai korszerűsítésre is felvehető otthonfelújítási támogatást bővítsék ki, hogy azok is igénybe tudják venni, akik nem nevelnek gyermeket.

Olvasd el a Momentum 3+1 pontos rezsi-mentőcsomagját!

Budapesti közélet Hangosabban, hogy más is hallja

  • Rogán guruló százmilliói
    by Budapest on 2024.03.18. at 18:27

    Több százmillió forint közpénzből épült fel Újbudán egy civilszervezet-hálózat a fideszes polgármester-aspiráns, Király Nóra körül: a FICSAK, a Zöld Követ és más szervezetek a Városi Civil Alaptól kaptak pénzt, de A Rogán guruló százmilliói bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Gyenes Gitta, Ungár Margit, Radák Olga, Hajnal Anna park – Zugló így tiszteleg a Nőnapon a nők előtt
    by Budapest on 2024.03.17. at 14:25

    Budapesten a személyekről elnevezett utcák, terek mindössze 10 százaléka kapta a nevét nőkről, éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy Zuglóban javítsuk ezt az arányt. A tavalyi 3 park után, ismét Nőnapra A Gyenes Gitta, Ungár Margit, Radák Olga, Hajnal Anna park – Zugló így tiszteleg a Nőnapon a nők előtt bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Márki-Zay nem féltékeny, sok sikert kíván
    by Budapest on 2024.03.17. at 14:01

    Arold Peter Márki-Zay Péter Facebook oldalán tárgyalja ki a Magyar jelenséget. Két Péter. Ez nekem tetszik, ha már a neveknél tartunk. Lehet egy jobboldali politikus baloldali beütésekkel? Szerintem lehet. Fordítva? A Márki-Zay nem féltékeny, sok sikert kíván bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Az év kérdése
    by Budapest on 2024.03.17. at 10:24

    Regős Bendegúz Magyar Péter 10 ezreket mozgatott meg március 15-én. Valóság, vagy délibáb? Persze Dobrev Klára azonnal kimondta amire gondolt és ezzel így van az ellenzék többi nagy embere is. A Az év kérdése bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Megvannak a budafoki ellenzéki jelöltek
    by Budapest on 2024.03.17. at 09:46

    Perlai Zoltán polgármesteri jelöltségét támogatja a DK, az MSZP, az LMP, a Párbeszéd-Zöldek és a Jobbik-Konzervatívok az önkormányzati választáson Budafok-Tétényben. A politikus a március 21-24-ei ellenzéki előválasztást vállalva arra készül, A Megvannak a budafoki ellenzéki jelöltek bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

Megosztom