VEZESSÉK BE A CSALÁDI ENERGIAHATÉKONYSÁGI KEDVEZMÉNYT!

Környei Balázs András – Momentum

A Fidesz hazudott az embereknek és mindenkit átvert azzal, hogy a rezsicsökkentés fenntartható. Ehelyett most rezsinövelést akaszt mindenki nyakába. A rezsicsökkentés hazug ígérete és ámítás helyett az emberek megoldást várnak, amivel el tudják kerülni a hatalmas rezsiszámlákat.

Momentum javaslata az, hogy aki vállalja, hogy a jövőben energetikai korszerűsítést hajt végre, előre kapjon állami támogatást a most megemelkedő rezsiösszegek kifizetésére.

Hirdetünk

Elektromos hálózatok felújítása a kevesebb energiafogyasztás érekében legyen az panel, tégla, vagy vályog épület

A CSEK esetében amennyiben az ingatlan tulajdonosa egy szolgáltatón keresztül önerő nélküli energiahatékonysági fejlesztést végez (ESCO), az átlagfogyasztás feletti rezsiköltségeket az állam egy szerződéses konstrukció keretében meghitelezi, előfinanszírozza a fogyasztóknak (egy energiatakarékossági számlán írja jóvá).

A most is létező, energetikai korszerűsítésre is felvehető otthonfelújítási támogatást bővítsék ki, hogy azok is igénybe tudják venni, akik nem nevelnek gyermeket.

Olvasd el a Momentum 3+1 pontos rezsi-mentőcsomagját!

Budapesti közélet Hangosabban, hogy más is hallja

 • Tél van
  by Budapest on 2023.12.04. at 09:51

  Péter Arold Vajon ott is hisztizik a kormány oldal? Münchenben is tél van. Ott is esik a hó, de nem olvasom, vagy látom a hírekben, hogy a város vezetését ostorozná A Tél van bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Premierekkel zárja az évadot a Nemzeti Táncszínház
  by Budapest on 2023.12.03. at 15:05

  A Szegedi Kortárs Balett Diótörő-előadása, valamint Karácsonyi álom címmel Paár Julcsi és a Fitos Dezső Társulat új, élőzenével, hagyományos és kortárs táncelemekkel készülő produkciója is szerepel a Nemzeti Táncszínház decemberi A Premierekkel zárja az évadot a Nemzeti Táncszínház bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Idén is lesz hídkivilágítás a Megyeri hídon
  by Budapest on 2023.12.03. at 12:46

  Magyar Közút Nonprofit Zrt. Immár harmadik éve változtatjuk az M0-s autóúton található Megyeri híd pilonjait az ország legnagyobb, 100 méteres karácsonyfáivá. A nagy népszerűség miatt idén már december 3-tól, azaz A Idén is lesz hídkivilágítás a Megyeri hídon bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Mit tudtunk meg Varga Mihálytól ma a Költségvetési Bizottság meghallgatásán?
  by Budapest on 2023.12.03. at 10:59

  Bakos Bernadett LMP Múlt héten a pénzügyminiszter azt nyilatkozta, hogy „a kormány a magyar érdekeket helyezi előtérbe a gazdaságpolitikában”. Szerintünk azonban ez az állítás hamis. Mi azt látjuk, hogy a A Mit tudtunk meg Varga Mihálytól ma a Költségvetési Bizottság meghallgatásán? bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Banyek! Ez mi ez?
  by Budapest on 2023.12.02. at 11:30

  Arold Peter Minden tiszteletem a télben-nyárban, hóban-fagyban dolgozó hősöké, de azért ez már mi? Ettől függetlenül, hogy ez már mi ez már, nyilván nem a polgármestert fogom gyalulni, de azért A Banyek! Ez mi ez? bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

Megosztom