A kaszinó tulajdonos honvédelmi miniszterünk

A London Capital Zrt. részvényeseként a cég 2021-es eredménye után 1 milliárd 625 millió forintot vett fel  Szalay-Bobrovniczky Kristóf – írja a 24.hu  a honvédelmi miniszter frissen közzétett vagyonnyilatkozata alapján.

A cég a fővárosi kaszinók 40 százalékat birtokolja.

A portál szerint semmi sem utal rá, hogy a honvédelmi miniszter kiszállt volna az üzletből, már tárcavezetőként vehetett fel milliárdos osztalékot.

Budapesti közélet Hangosabban, hogy más is hallja

 • Somor András felfüggesztette televíziós tevékenységét
  by Budapest on 2024.02.23. at 19:09

  Arold Péter  Úgy tűnik a kegyelmi ügy mindenütt tisztogat, fent is és a médiában is. Somor András az ATV műsorvezetője Facebook oldalán jelentette, be, hogy felfüggeszti televíziós tevékenységét. Somor a A Somor András felfüggesztette televíziós tevékenységét bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Kepi kutya most tanul magyarul
  by Budapest on 2024.02.23. at 18:46

  Nemrég érkezett alapítványunkhoz Belgiumból egy kedves 4 hónapos labrador kan. Nem túlzás állítani, hogy Kepi új életet kezdett és örömmel veti bele magát. Új környezet, más nyelv, rengeteg izgalmas felfedezés. A Kepi kutya most tanul magyarul bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Kéri László – az elmúlt hetekben kirobbant botrányok évek alatt átrendezhetik a politikai térképet
  by Budapest on 2024.02.23. at 10:32

  „Nem kell semmit csinálnia a Fidesznek ahhoz, hogy 2024-ben győzni tudjon a választásokon, mert az ellenzék ezt elintézi neki. De az elmúlt hetekben kirobbant botrányok évek alatt átrendezhetik a politikai A Kéri László – az elmúlt hetekben kirobbant botrányok évek alatt átrendezhetik a politikai térképet bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • A Vidéki prókátor
  by Budapest on 2024.02.23. at 09:19

  A fenti néven nyitott új Facebook blogot az az ügyvéd, aki lerántotta a leplet a kegyelmi kérvény botrányról. Vajon meddig tud munícióval szolgálni? Bevezető: Hogyan és miért robbantottam ki a A A Vidéki prókátor bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Civil szervezeteket segítő programban vett részt az AsiaCenter
  by Budapest on 2024.02.21. at 12:51

  Február 16-án egy nagyszerű kezdeményezésének, a Civil Üzleti Iskola programnak adott helyet az AsiaCenter. Az önkormányzat segítségével életre hívott képzési sorozat során a XV. kerületi civil szervezetek a vállalatokkal és A Civil szervezeteket segítő programban vett részt az AsiaCenter bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

Megosztom