Az MTVA szerint Hadházy megint hazudik

Sokadik alkalommal nem mond igazat Hadházy Ákos, amikor azt állítja, hogy reggeltől estig „kamerázza” a közmédia az MTVA gyártóbázisa előtti kempingezését – olvasható a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó és Marketing Irodájának hétfőn kiadott közleményében.

    Az MTVA rámutat: ezzel szemben az igazság az, hogy a stáb mindössze a képviselő hírérték szempontjából értékelhető performanszait, aktivitásait dokumentálja annak érdekében, hogy adott esetben a köztudottan olcsó politikai balhék gerjesztésében érdekelt képviselő valótlan állításait egyértelműen cáfolhassa.
    A közleményben kiemelik: a televíziós újságíró szakma része, hogy a hiteles tájékoztatás érdekében egy-egy hosszabb esemény teljes ideje alatt a helyszínen tartózkodnak a stábok.
    Ezért Hadházy Ákos kirohanása a közmédia ellen egyértelmű bizonyítéka annak, hogy számára kellemetlen, ha nem tud akadálytalanul hazudni – áll az MTVA közleményében.

Ezzel ellentétben a politikus a következőket írja Facebook oldalán

Mintha kicsit elfogult lenne velem szemben a “nagyon független”, “nagyon objektív”, “nagyon BBC” állami média. Megsértődtek, miután tegnap szóvá tettem, hogy a székházuk elé autóval küldenek ki stábokat, akik négyóránként váltva, folyamatosan figyelik a “felforgató tevékenységemet” (az egyik képen látszik, ahogy az egyik stáb nem tud elmenni, mert lemerítették a várakozás közben az akkumlátort).

Köszönöm a propagandatévének, hogy az olyan “elfogulatlan”minősítéssel, mint “a köztudottan olcsó politikai balhék gerjesztésében érdekelt képviselő” gyönyörűen bemutatják, miért ülök itt három napja. Ha esetleg még mindig nem értik, miért vagyok itt, hívjanak be nyugodtan, elmondom szívesen élő műsorban. Kár ezért reggel 8-tól este 11-ig egy stábot kint tartani.

A vicces közleményt itt olvashatja:

https://hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2022/10/31/ismet-hazudik-hadhazy-akos?fbclid=IwAR1LPbPBagFQ0X9CcBEbckdp2IANSjHTJ3EnfSLRCdfeCFFu33H0xFJHy_M

❗️NOVEMBER 4. PÉNTEK 17.30 TÜNTETÉS❗️

Megosztom