XII. kerület

Tűz a Ráth György utcában

A fővárosi hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat a XII. kerületben, ahol csütörtökön délelőtt egy négyemeletes társasház negyedik emeleti lakása gyulladt ki a Ráth György utcában.

Az ingatlan három szobája és további egy helyiségében berendezési tárgyak égtek, a tűz az épület tetőszerkezetére is átterjedt mintegy hetven négyzetméteren.

A tűzoltók egy lakót hoztak ki a lángokkal érintett lakásból. A beavatkozás idejére szünetelt az áramszolgáltatás a házban, a szakemberek az érintett lakás kivételével még a délelőtti órákban visszaadták az áramot az épületben. A tűzesetben egy férfi megsérült őt a mentők kórházba szállították – írja a katasztrófavédelem

TISZTELET A TŰZOLTÓK ÁLDOZATOS MUNKÁJÁNAK!

 • Hegyvidék Közbiztonságáért Díjat kapott kollégánk
  by krisztinavaros on 2021.03.25. at 16:26

  Szűcs János tűzoltó zászlós, a II. Kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetője, aki sokrétű tapasztalatot szerzett a káresetek gyors és hatékony felszámolása terén. „Nehéz a szabadságot definiálni. Az biztos, hogy nem lehet úgy örökölni, mint egy vagyontárgyat, hanem minden nemzedéknek, és talán minden embernek külön-külön küzdenie kell érte. Ettől mi sem mentesülünk” – mondta Pokorni Zoltán polgármester, aki március 15-e alkalmából, Fonti The post Hegyvidék Közbiztonságáért Díjat kapott kollégánk appeared first on XII. kerület – A MI kerületünk.

 • Tűz a Ráth György utcában
  by krisztinavaros on 2021.03.25. at 14:52

  A fővárosi hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat a XII. kerületben, ahol csütörtökön délelőtt egy négyemeletes társasház negyedik emeleti lakása gyulladt ki a Ráth György utcában. Az ingatlan három szobája és további egy helyiségében berendezési tárgyak égtek, a tűz az épület tetőszerkezetére is átterjedt mintegy hetven négyzetméteren. A tűzoltók egy lakót hoztak ki a lángokkal érintett lakásból. A The post Tűz a Ráth György utcában appeared first on XII. kerület – A MI kerületünk.

 • A Normafán visszafordítják az autósokat, ha betelt a parkoló
  by krisztinavaros on 2020.11.27. at 19:00

  Visszafordítja a rendészet az autósokat Normafán, ha betelt az ottani parkoló, a szabálytalanul, tiltott helyen, zöldfelületeken, a környezetet károsító módon parkolókat pedig megbüntetik – tudatta a XII. kerületi önkormányzat pénteken az MTI-vel. Hirdetés Rovarirtás Budapest     Az önkormányzat az előző héthez hasonlóan, ismételten arra kéri a kirándulni vágyókat, hogy a Normafa helyett a budai hegyek kevésbé látogatott területeit válasszák. Az előírt The post A Normafán visszafordítják az autósokat, ha betelt a parkoló appeared first on XII. kerület – A MI kerületünk.

 • Sára Botond nem ad ki adatokat
  by krisztinavaros on 2020.10.23. at 15:15

  A kormánymegbízott elutasítja a polgármesteri kérelmeket, arra hivatkozva, hogy most nincs veszélyhelyzet. Hiába dönt rekordokat minden létező statisztikában országszerte a koronavírus-járvány, Sára Botond, a fővárosi kormányhivatal vezetője szerint csak veszélyhelyzetben lehet kiadni a védekezést segítő adatokat a fővárosi kerületeknek – írja a 24.hu. Németh Angéla napi vagy heti rendszerességgel kért volna tájékoztatást az igazolt fertőzöttek, az érintett kontaktszemélyek és a The post Sára Botond nem ad ki adatokat appeared first on XII. kerület – A MI kerületünk.

 • Pótlóbusz jár a villamosok helyett Hűvösvölgy és a Széll Kálmán tér között október 25-29. között
  by krisztinavaros on 2020.10.23. at 12:01

  2020. október 25-től, vasárnaptól 29-éig, csütörtökig villamospálya-felújítás miatt rövidített útvonalon Dél-Buda, illetve Farkasrét felől csak a Széll Kálmán térig jár az 56-os, az 59-es és a 61-es villamos. Hűvösvölgy és a Széll Kálmán tér között pótlóbusszal lehet utazni. Hirdetés Rovarirtás, kártevő mentesítés XII. kerület   Az 56-os villamossal ebben az időszakban a Városház tér és a Széll Kálmán tér, az The post Pótlóbusz jár a villamosok helyett Hűvösvölgy és a Széll Kálmán tér között október 25-29. között appeared first on XII. kerület – A MI kerületünk.

Ezt is olvassa el!
0
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Hozzászólás lezárva