Tűz a Ráth György utcában

A fővárosi hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat a XII. kerületben, ahol csütörtökön délelőtt egy négyemeletes társasház negyedik emeleti lakása gyulladt ki a Ráth György utcában.

Az ingatlan három szobája és további egy helyiségében berendezési tárgyak égtek, a tűz az épület tetőszerkezetére is átterjedt mintegy hetven négyzetméteren.

A tűzoltók egy lakót hoztak ki a lángokkal érintett lakásból. A beavatkozás idejére szünetelt az áramszolgáltatás a házban, a szakemberek az érintett lakás kivételével még a délelőtti órákban visszaadták az áramot az épületben. A tűzesetben egy férfi megsérült őt a mentők kórházba szállították – írja a katasztrófavédelem

TISZTELET A TŰZOLTÓK ÁLDOZATOS MUNKÁJÁNAK!

Hegyvidéki magazin XII. kerület A Hegyvidék közéleti magazinja

 • Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt – hogy honnan jött?
  by krisztinavaros on 2023.11.27. at 13:47

  Az ország karácsonyfáját állítják fel daruval tűzoltók az Országház előtt 2023. november 27-én. A mintegy 24 méter magas, 80 centiméteres The post Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt – hogy honnan jött? appeared first on Hegyvidéki magazin XII. kerület.

 • Emléktábla Cserháti Zsuzsa emlékére
  by krisztinavaros on 2023.11.23. at 12:11

  Emléktáblával és koncertelőadással emlékezett meg a Kőbányai Önkormányzat Cerháti Zsuzsa születésénel és halálának évfordulója alkalmából. Emléktábla jelzi mostantól Kőbányán, a The post Emléktábla Cserháti Zsuzsa emlékére appeared first on Hegyvidéki magazin XII. kerület.

 • Vidnyánszky beadta lemondását
  by krisztinavaros on 2023.11.13. at 18:26

  A pénteken történt színházi baleset miatt beadta a lemondását a Nemzeti Színház igazgatója. Az Index információi szerint olyan súlyos baleset The post Vidnyánszky beadta lemondását appeared first on Hegyvidéki magazin XII. kerület.

 • A hamburger története
  by krisztinavaros on 2023.11.07. at 12:03

  A hamburger egyik legismertebb és legkedveltebb gyorsétterem étele világszerte. A hamburger eredetéről nincs teljesen egyértelmű történet, de azt állíthatjuk, hogy The post A hamburger története appeared first on Hegyvidéki magazin XII. kerület.

 • Budapest 150 éves
  by krisztinavaros on 2023.11.03. at 13:16

  2023-ban Budapest 150. születésnapját ünnepeljük. Illetve ez így nem is pontos. Ez a város nem másfél évszázados. Budapest történelmi múltja The post Budapest 150 éves appeared first on Hegyvidéki magazin XII. kerület.

Megosztom