•  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

A Korányi Kórház vízbekötési rekonstrukciója váratlan akadályba ütközött. Egy eddig ismeretlen személy az útburkolat felújítása miatt kihelyezett terelő eszközöket és irányítóberendezéseket önhatalmúlag elbontva a még félkész útszakaszra engedte a forgalmat.

A Fővárisi Vízművek közleményben jelezte, hogy emiatt esetleg csúszhat a határidő és újra korlátozásokat kell bevezetni a gépjárművek számára.

  

Bár a Korányi Kórház tartalékbekötésének cseréje és a kapcsolódó útburkolat-helyreállítása során a Fővárosi Vízművek szakemberei és az utómunkákat végző alvállalkozók mindvégig tartani tudták az előzetes ütemtervet, és szerdán megtörtént a Budapest irányába tartó útpálya aszfaltozása, ismét korlátoznunk kell majd a forgalmat a Budakeszi úton.

Sajnálatos módon szerdán délután számunkra ismeretlen személy eltávolította a friss aszfaltot védő kerítőelemeket és megszüntette a jelzőlámpás, félpályás terelést. Munkatársaink a lehető leggyorsabban visszaállították a lezárást, de az addig eltelt időben történt forgalmi terhelés a szükséges technológiai kötési idő betartásának elmulasztása miatt a burkolat felületének sérülését eredményezte, ami csak újabb útbontással és forgalomkorlátozással javítható ki.

Csütörtökön az aszfaltozás a Budakeszi felé vezető oldalon folytatódik, és a szükséges technológiai kötési idő elteltével, késő estétől ismét mindkét sávot birtokba vehetik az autósok. A Fővárosi Vízművek számára jelentős károkat okozó elkövető miatt azonban a hétvégét követően ismét fel kell bontani, majd újra kell aszfaltozni a Budapest irányába vezető félpályát, a közlekedési rend újbóli korlátozásával a Budakeszi út – Pihenő út kereszteződésénél. Ezért a társaság ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz.

Őszintén sajnáljuk és felháborítónak tarjuk, hogy valaki önkényes magatartása miatt ismét korlátozást kell majd bevezetnünk! Egyúttal köszönjük a közlekedők eddigi türelmét és megértését!

Fővárosi Vízművek

Ezt is olvashatja
Hegyvidéki segítőközpont

Ha önkéntesként részt szeretne venni a kerületben élő 70 év feletti Hegyvidéki lakosok ellátásának segítésében

Felmentették a BKK vezérigazgatóját.

A tegnapi napon Karácsony Gergely felmentette dr. Varga Ivettet, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatóját.

Korszerűsítették a Budai Meddőségi Centrumot

Befejeződött a Budai Meddőségi Centrum felújítása

Normafa rehabilitáció. Önkormányzati közlemény

A napokban több helyen foglalkozott a sajtó a Pest Megyei Kormányhivatal határozata kapcsán a Normafa rehabilitációhoz kapcsolódóan kialakítandó Konkoly-Thege Miklós Tovább

Lakat alatt a kábszerkereskedő

Letartóztatásban marad a kábítószer kereskedelemmel gyanúsított férfi.

Őszi forgalmi változások a Gyermekvasúton

Forrás Október elejétől november közepéig pályakarbantartás miatt többször változik a budapesti Gyermekvasút menetrendje, néhány napig pedig Tovább

Sajtóközlemény

Továbbra is nyitottak vagyunk minden józan, tárgyszerű vélemény meghallgatására,

Unokázós csalót fogtak a XII. kerületben

A BRFK nyomozói a 84 éves sértettnek hiánytalanul visszaadták a pénzét.

Pokorni nagyapja nyilas volt

Bízom benne, hogy ez a testület is a választópolgárok érdekében fogja tevékenységét folytatni.

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Comments are closed.