A VIII. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett és más bűncselekmény gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Lopott bankkártyával vásárolt

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes 2021. június 30-án ellopta a feljelentő pénztárcáját egy parkoló taxiból, amiben iratok, pénz és bankkártya volt. A lopott bankkártyával később vásároltak is, amelyről felvétel készült.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Vélemény?

[Fancy_Facebook_Comments]

Józsefvárosi magazin VIII. kerület Józsefváros közéleti magazinja

 • Negyedik alkalommal jön a RákócziSokk Fesztivál
  on 2024.06.05. at 18:57

  A Józsefvárosban immár hagyománnyá vált RákócziSokk Fesztivál június 14-én és 15-én 17-től 22 óráig összesen nyolc koncerttel várja a vájt fülű közönséget a Rákóczi téren.  Az érzékenyművészeti esemény két napja The post Negyedik alkalommal jön a RákócziSokk Fesztivál appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Pikó reakció a Magyar Nemzet rasszizmusára
  by jozsefvarosmagazin on 2024.05.20. at 21:08

  Pikó András a kerület polgármestere közösségi oldalán reagált Sára Boton polgármester-jelölt felé, a Magyar Nemzet uszításaira. A kerület lakosait képviselő polgármesterként elvárom, hogy a Fidesz polgármesterjelöltje határolódjon el propagandagyáruk rasszista The post Pikó reakció a Magyar Nemzet rasszizmusára appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT
  on 2024.05.09. at 16:03

  Szponzorált tartalom November 22-én megnyitott az ország legmagasabb épületének tetején a VIRTU Restaurant. A MOL Campus 28. emeletén található ez a top gasztronómiai élménypont, mely nemcsak elhelyezkedésében és megjelenésében tör The post PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

Megosztom