Rendőrségi hírek

Felismerték és elkapták a kőbányai fosztogatót

A kőbányai rendőrök felismerték és elfogták azt a férfit, aki kirabolt két járókelőt a X. kerületben.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi 2020. február 17-én délelőtt Budapest X. kerületében, egy Üllői úti kapualjban kitépte egy idős asszony nyakláncát. A sértett elveszítette az egyensúlyát és a földre esett. Ezután az idős asszony segítségért kiabált, mire az elkövető befogta a száját és a földre nyomta, majd elszaladt a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói S. Jánost kétrendbeli rablás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként 2020. június 10-én. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – írja a police.hu

Vélemény?

Kőbánya Magazin Kőbánya Magazin – Hírek X. kerület – A Mi kerületünk

 • BKK: a közúti közlekedés is változik az M3-as metró felújításának utolsó szakaszában
  by kobanya on 2022.05.11. at 11:35

  Az autósokat is érinti az M3-as metróvonal rekonstrukciójának utolsó szakasza, forgalmi változásokra kell számítaniuk a Göncz Árpád városközpontnál és a Kálvin térnél is, valamint hosszabb menetidővel kell számolniuk az északi városrészek felől a belvárost a Váci úton megközelítőknek – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel szerdán.     Szombattól hétköznap A BKK: a közúti közlekedés is változik az M3-as metró felújításának utolsó szakaszában bejegyzés először Kőbánya Magazin-én jelent meg.

 • Klíma beszerelés javítás és karbantartás Kőbányán is
  by kobanya on 2022.05.10. at 16:23

  Szponzorált tartalom KLÍMA BESZERELÉS, JAVÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS Cégfilozófiánkat az új eljárások bevezetése és a legújabb technológiai vívmányok alkalmazása jellemzi. Hisszük, hogy a tisztességes és szorgalmas munka, a korrekt üzleti magatartás, a megbízható szervizháttér és a jó minőségű termékek kiválasztása a folyamatos fejlesztésekkel együttesen, hosszú távon kifizetődnek. Ehhez több mint két A Klíma beszerelés javítás és karbantartás Kőbányán is bejegyzés először Kőbánya Magazin-én jelent meg.

 • Sikeres volt a “melegellenes” törvény Kőbányán…írhatnánk, de csak félreértés történt
  by Arold Péter on 2022.04.29. at 08:10

  Nőnek öltözött aberráltak állnak az iskola előtt, és szeretné, ha azonnal intézkedne az iskola – írja az azonnali.hu Míg az egyik oldal “harcol” ai LMBTQ elen, a másik oldal felméréseket rendel meg, hogy miben segítette a Fidesz győzelmét az iskolázatlanság. Egyik mellett sem török lándzsát, de a tényekkel igenis néha A Sikeres volt a “melegellenes” törvény Kőbányán…írhatnánk, de csak félreértés történt bejegyzés először Kőbánya Magazin-én jelent meg.

Hozzászólok

Egy hozzászólás

 1. Gyors munka!

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .