Rendőrségi hírek

Felismerték és elkapták a kőbányai fosztogatót

A kőbányai rendőrök felismerték és elfogták azt a férfit, aki kirabolt két járókelőt a X. kerületben.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi 2020. február 17-én délelőtt Budapest X. kerületében, egy Üllői úti kapualjban kitépte egy idős asszony nyakláncát. A sértett elveszítette az egyensúlyát és a földre esett. Ezután az idős asszony segítségért kiabált, mire az elkövető befogta a száját és a földre nyomta, majd elszaladt a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói S. Jánost kétrendbeli rablás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként 2020. június 10-én. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – írja a police.hu

Vélemény?

[Fancy_Facebook_Comments]

Kőbányai magazin X. kerület Kőbánya közéleti magazinja

 • Új zebrát alakítanak ki az Örs vezér terén
  by kobanya on 2024.06.19. at 21:03

  Eddig is sok gyalogos használta ki a kerékpársávot és bár szabálytalanul. de a felszínen jutott át a X. ből a A Új zebrát alakítanak ki az Örs vezér terén bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

 • Diána örül
  by kobanya on 2024.06.16. at 21:00

  Arold Péter Kőbányán visszatért a teljeskörű felügyelet a polgármester részéről az önkormányzaton belül. Bár az elmúlt 5 évben nem volt A Diána örül bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

 • A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat
  by kobanya on 2024.06.16. at 12:39

  A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Breier Ádám, a A A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

Megosztom

1 hozzászólás

 1. Gyors munka!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.