Felismerték és elkapták a kőbányai fosztogatót

Felismerték és elkapták a kőbányai fosztogatót

A kőbányai rendőrök felismerték és elfogták azt a férfit, aki kirabolt két járókelőt a X. kerületben.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi 2020. február 17-én délelőtt Budapest X. kerületében, egy Üllői úti kapualjban kitépte egy idős asszony nyakláncát. A sértett elveszítette az egyensúlyát és a földre esett. Ezután az idős asszony segítségért kiabált, mire az elkövető befogta a száját és a földre nyomta, majd elszaladt a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói S. Jánost kétrendbeli rablás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként 2020. június 10-én. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – írja a police.hu

Vélemény?

 • Merkely nem ad esélyt az oltatlanoknak – el fogják kapni
  by kobanya on 2021.10.08. at 16:07

  A Semmelweis Egyetem rektora úgy látja, a negyedik hullám járványgörbéje teljesen máshogy fog kinézni, mint a korábbiak. Nem ad esélyt a beoltatlanoknak Merkely Béla a Semmelweis Egyetem rektora a delta változattal szemben – az Infó rádiónak adott nyilatkozatában. A delta vírusvariáns rendkívüli fertőzőképes, és meg fogja találni azokat a személyeket, akik nincsenek beoltva” – gyakorlatilag minden oltatlan el fogja kapni ezt a The post Merkely nem ad esélyt az oltatlanoknak – el fogják kapni appeared first on X. kerület – A Mi kerületünk.

 • Új vezérigazgató a Szerencsejáték Zrt. élén
  by kobanya on 2021.10.05. at 09:44

  Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter október 1-jétől Bozóky Alexet nevezte ki a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatójának.     A nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn az MTI-nek küldött közleménye szerint Bozóky Alex pályafutását a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban kezdte jogászként. Ezt követően 2014-2019 között a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban és a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter The post Új vezérigazgató a Szerencsejáték Zrt. élén appeared first on X. kerület – A Mi kerületünk.

 • Nagy bajban a mezőgazdaság – már sosem lesz olcsó a gyümölcs
  by kobanya on 2021.10.05. at 09:41

  Az éghajlatváltozás kedvezőtlen hatásai és a munkaerőhiány drámaian rontotta a gyümölcsültetvények jövedelmezőségét az elmúlt évtizedben. Korszakhatárhoz ért a gyümölcstermesztés: jelentősen csökkenő termőterületekkel, az intenzív ültetvények elterjedésével és a gyümölcsárak további erőteljes növekedésével kell számolni a következő években – derül ki az Agroinform.hu kedden megjelent elemzéséből. A következő években jelentősen csökkenő termőterületekkel, az intenzív ültetvények elterjedésével, és a gyümölcsárak további erőteljes The post Nagy bajban a mezőgazdaság – már sosem lesz olcsó a gyümölcs appeared first on X. kerület – A Mi kerületünk.

5 1 Szavazás
Cikk minősítése

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 Hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Az összes megjegyzés megtekintése
Ruhafogas
Ruhafogas
1 éve

Gyors munka!