Kubinyi Sophie az új Miss Bikini
Királynő!

Augusztusban a szupercella veszély miatt elmaradt a Miss Bikini döntője Balatonboglári BBB Fesztiválon, viszont a Miss Hungary fotótáborában sikerült mégis megtartani a hajdúszoboszlói  Aqua-Palace Élményfürdőben.

A szerencsésebbek a medencéből nézhették végig a La Burrata Mozzarella döntőjét, ahol végül a Mike Cintia (Orosháza) kapta a legszebb láb címet, Nemecsek Edit (Gyál) büszkélkedhet a legszebb dekoltázs díjjal, Takács Babett (Pécs)  pedig a legszebb fenék szalagot kapta meg.

Végül a Budajenő büszkeségét, Kubinyi Sophie-t koronázták meg a Miss Bikini 2022-es királynőjének.

Kubinyi Sophienak hívnak, 22 éves vagyok, és Budapesten születtem. 

Az egyetemen nemzetközi gazdálkodást tanultam, idén júliusban szereztem meg a diplomám. Terveim szerint mesterképzésre is fogok jelentkezni marketing szakon, angol nyelven. Nagyon érdekel a nyelvtanulás, ezért igyekszem minél több időmet erre fordítani.

Szeretek megismerni új kultúrákat és hagyományokat, ha tehetném minden nap más nemzetiségű emberrel beszélgetnék. Nagy hangsúlyt fektetek az önfejlesztésre és a pozitív mentalitásra. Szabadidőmben szeretek olvasni, illetve babysitterkedem közeli ismerősöknek.

Az álmom, hogy egyszer nekem is egy szép, nagy, és  egészséges családom lehessen, amelyben kiteljesedhetek. A sportolás a minden napjaim része, leginkább  a szabadban szeretek mozogni, de egy női alakformáló stúdióba is járok mellette.  A szépségipar egy új fejezet lenne az életemben, amiből szintén tanulni és fejlődni szeretnék. 

Kapcsolódó

 • Kóczé Boglárka Makó
  by misshungary on 2021.12.04. at 09:45

  Kóczé Boglárka a nevem. 2007 márciusában születtem Makón. 14 éves vagyok.  Szegeden a Tömörkény Istvan Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumában általános szakon folytattam tanulmányomat. Otthon sajnos csak 2 napot lehetek, mert kollégista vagyok, ezért szabadidőmben megpróbálok a családommal lenni. A hobbim a lovaglás, habár már nem olyan sűrűséggel járok, próbálom ott is a maximumot nyújtani.

 • Faragó Maja Budapest
  by misshungary on 2021.12.03. at 13:07

  Faragó Majának hívnak, 18 éves vagyok. Nemrég költöztem fel egyedül Budapestre, előtte a családommal éltem Pomázon. Idén fogok érettségizni ha minden jól megy. Jelenleg egy tenisz klubban dolgozom hétvégén pultosként. Késōbb szeretnék saját vállalkozást indítani a szépségiparban. Az iskola elvégzése után fodrászatot és sminkelést szeretnék tanulni, de érdekel a sminktetoválás is. Szabadidőmben szívesen vagyok a …

 • Despa Boglárka Erdély
  by misshungary on 2021.12.02. at 18:59

  A nevem Despa Boglárka, 25 éves vagyok. Erdélyből, Sepsiszentgyörgyről származom és Marosvásárhelyen a Marosvásárhelyi Orvosi És Gyógyszerészeti Egyetem orovostanhallgatója vagyok. Gyerekkori álmom egy nívós és nemzetközi szépségversenyen dobogós helyen végezni, a Miss Hungaryn való részvétel pedig régen dédelgetett vágyam, így nagy megtiszteltetés számomra a legszebb 12 lány között lenni. Az orvosi a hivatásom lesz egy nap, viszont a …

 • Kovács Klaudia Katalin Vácrátót
  by misshungary on 2021.12.02. at 14:52

  Kovács Klaudia Katalinnak hívnak. 15 éves vagyok, Vácon születtem 2005.10.22-én. Családommal Vácrátóton egy kertes házban élünk. Két bátyám és egy kisöcsém van. Szüleim három éves koromba el váltak azóta édesanyám és nevelő apukám kísérik végig mindennapjaimat. Nagyon sokat köszönhetek nevelő apukámnak és éppen ezért olyan mintha az édesapukám lenne. Jelenleg Vácon kozmetikusnak tanulok. A szakmámat …

 • Kalmár Cintia Fót
  by misshungary on 2021.12.02. at 14:27

  Kalmár Cintia vagyok 17 éves.  Amerikában nőtem fel majd Angliában folytatam az iskolai tanulmányaimat.  Magyarországon belül Fóton tartózkodom egy farmon ahol 5 ló, 3 kutya, 9 macska es sok sok baromfi vesz körül.  Ez mellett egy reality show-ban vagyok az egyik főszereplő, volt már pár fotós munkám és videoklippben való szereplésem.  2018-ban Amerikában egy plázában …

Hozzászólok

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .