Kubinyi Sophie az új Miss Bikini
Királynő!

Augusztusban a szupercella veszély miatt elmaradt a Miss Bikini döntője Balatonboglári BBB Fesztiválon, viszont a Miss Hungary fotótáborában sikerült mégis megtartani a hajdúszoboszlói  Aqua-Palace Élményfürdőben.

A szerencsésebbek a medencéből nézhették végig a La Burrata Mozzarella döntőjét, ahol végül a Mike Cintia (Orosháza) kapta a legszebb láb címet, Nemecsek Edit (Gyál) büszkélkedhet a legszebb dekoltázs díjjal, Takács Babett (Pécs)  pedig a legszebb fenék szalagot kapta meg.

Végül a Budajenő büszkeségét, Kubinyi Sophie-t koronázták meg a Miss Bikini 2022-es királynőjének.

Kubinyi Sophienak hívnak, 22 éves vagyok, és Budapesten születtem. 

Az egyetemen nemzetközi gazdálkodást tanultam, idén júliusban szereztem meg a diplomám. Terveim szerint mesterképzésre is fogok jelentkezni marketing szakon, angol nyelven. Nagyon érdekel a nyelvtanulás, ezért igyekszem minél több időmet erre fordítani.

Szeretek megismerni új kultúrákat és hagyományokat, ha tehetném minden nap más nemzetiségű emberrel beszélgetnék. Nagy hangsúlyt fektetek az önfejlesztésre és a pozitív mentalitásra. Szabadidőmben szeretek olvasni, illetve babysitterkedem közeli ismerősöknek.

Az álmom, hogy egyszer nekem is egy szép, nagy, és  egészséges családom lehessen, amelyben kiteljesedhetek. A sportolás a minden napjaim része, leginkább  a szabadban szeretek mozogni, de egy női alakformáló stúdióba is járok mellette.  A szépségipar egy új fejezet lenne az életemben, amiből szintén tanulni és fejlődni szeretnék. 

Kapcsolódó

    Megosztom
      Az év Alvásbarát szállodája a Matild Palota