Orbán Viktor és a fajok keveredése

Szóval ez már náci szöveg. Ráadásul már a csillagok állása és az okkultizmus is ott fityeg. Ismertem a történelemből egy embert, aki hitt a csillagok állásában, az okkultizmusban és a fajelméletben.

Részlet Orbán Viktor tusványosi beszédéből, amiben úgy véli, az internacionalista baloldalnak van egy csele, mégpedig az, hogy az az állításuk, hogy Európában eleve kevert fajú népek élnek. Persze a kintre szánt angol fordításból kimaradt a fajkeveredési elmélet.

Amúgy eleve nem igazán értem. A kutya, az kutya. Az ember, az ember. Az két külön álló biológiai faj. Ezzel nyilván a Főnök csak arra utalt, hogy mi emberek nem keveredünk más fajokkal, így sem állattal, sem növénnyel, de még gombával sem…

(Ezen okfejtés, Orbán Viktor hivatalos oldalán közzétett videóban 22:03-tól hallható, melyet itt is megleshettek.)

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

„Ez egy történelmi és szemantikai szemfényvesztés, mert összekever különböző dolgokat.

Ugyanis van az a világ, ahol az európai népek összekeverednek az Európán kívülről érkezőkkel – na, az kevert fajú világ. És vagyunk mi, ahol Európán belül élő népek keverednek össze egymással, mozognak, munkát vállalnak, meg átköltöznek.

Ezért például a Kárpát-medencében mi nem vagyunk kevert fajúak, hanem egész egyszerűen a saját európai otthonában élő népeknek vagyunk a keveréke. Amikor szerencsés a csillagok állása, ezek a népek egy ilyen hungaropannon mártásban össze is olvadnak, egy sajátos európai kultúrát hozva létre.

Egymással hajlandóak vagyunk keveredni, nem akarunk kevert fajúvá válni. Ezért harcoltunk Nándorfehérvárnál, ezért állítottuk meg a törököt Bécsnél, ezért állították meg a franciák az arabokat.”

Tragédia

https://fb.watch/etgUA3J_D6/

Címlapfotó:

Tusnádfürdő, 2022. július 23. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök előadást tart a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 23-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Megosztom