Arold Péter – Deák Dani a kormány fő politológusának fejét megsüthette a téli napsütés

Deák Dániel az éppen aktuális politológus – bár a tojáshéj még a fenekén van – megint azt hitte, hogy vicces lesz amit MZP-nek címzett a 5 milliós jutalomról amit bárkinek odaígért, ha olyat mond ami igaz is.

Azaz 1-1 millió forintot ad, aki bebizonyítja, hogy tényleg azt mondta, hogy

  • eltörölné a rezsicsökkentést,
  • beengedné a migránsokat,
  • fizetőssé tenné az egészségügyet,
  • Indiába küldené szemműtétre a magyarokat,
  • szülészeteket zárna be.

Azt mondta, várja a fideszes propagandistákat egy-egy millió forinttal, hogy bizonyítsák be, hogy mégis ilyeneket állított.

Danika úgy gondolta, hogy saját Facebook oldalán, most jó kineveti Márki-Zayt. Szarul jött ki a lépés, hiszen baráti tűzbe keveredett, ugyanis a Magyar Nemzet kissé lehúzta Deák úr tudását és egyszerűen csak ezt írta.

Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje mára odáig süllyedt, hogy már jobboldali elemzőkkel is vitatkozna, csak valakivel vitázhasson, ez pedig meglehetősen szégyenteljes a hódmezővásárhelyi polgármesterre nézve.

Danika pedig boldogan írta a marhaságasit

Több Megafonos véleményvezérrel bizonyítottuk, hogy Márki-Zay Péter igenis mondta, hogy eltörölné a rezsicsökkentést, hogy beengedné a bevándorlókat, hogy fizetőssé tenné az egészségügyet, és azt is mondta, hogy a magyarok fogyasszanak kevesebb vizet.

Véleményvezér! Értitek? Megafonos! Hallottátok?

Tehát Márki-Zay Péternek le kellett süllyedni D Dani szintjére. Megértük ezt is! És ez a kis ovis politológus, még örül is neki mi közben a mellét verve kürtöli világgá saját homokozójában.

Barátaim! Ez már a vég!

De nem! A másik főzseni is kilövöldözött a bunkerből, majd felháborodva üvöltötte tele a fél világot, hogy kérem szépen? Micsoda dolog, hogy úgy fog egy valag pénz érkezni az országba hogy ugye a Fidesz majd jól nem tud ellenőrizni és

Ennek eredményeképpen a választási kampányukat akár külföldi szervezetektől származó pénzügyi forrásokból is finanszírozhatják, valamint megkerülhetik a törvényben rögzített költési plafonokat és egyéb, politikai kampányokat érintő törvényi előírásokat, így végső soron ellenőrizhetetlen pénzfolyosóként funkcionálhatnak.

Csak halkan pötyögöm ide:

 Nemzeti konzultáció? Cöf-Cöka? Megafon? Kesma? Tonnányi Mini Feri plakát? Jah! Az nem is közpénz?

Megosztom