Hogyan ne szerezz könnyűnek látszó pénzt – Átverések üzenetekben

Péter Arold

Gondolom Te is kaptál már vad idegen férfi, vagy nőtől email üzenetet, amiben rengeteg pénz megszerzésének a lehetőségét ajánlják fel.

A mostani levél, egy G-mail-es címről érkezett, egy egyszerű „Szia” üzenettel, amire én „természetesen” válaszoltam egy „Akár” vissza üzenettel. Láss csodát, másnap egy „komoly” levelet kaptam Dr. Roslyn Owentől. Annyira új, hogy látnotok kell! Ezt most változtatás nélkül közlöm. Még fotót is kaptam.

Szia kedvesem,
Köszönöm, hogy válaszolt üzenetemre.


A nevem Dr. Roslyn Owen, remélem minden rendben van veled? Katona vagyok, az ENSZ békefenntartó csapataként dolgozom Líbiában a terrorizmus elleni háborúban. Egy érett és felelősségteljes személyt
keresek, aki motivált, hogy kapcsolatba lépjek Önnel.

Katonaként a háborús övezetben mindennap elszenvedünk felkelők támadásait és bombákat. Egyik mentőakciónk során rábukkantunk egy széfre, amelyben hatalmas mennyiségű pénz volt, amely a néhai Muammer Kadhafi megdöntött líbiai kormányának támogatóié volt, és azt hittük, hogy fegyverek és lőszerek vásárlására szánt pénz volt. A mentőakción jelen lévő összes katonatiszt egyetértett abban, hogy a pénzt megosztjuk közöttünk, és ezt mi meg is tettük. A teljes alapból az én részesedésem 4 200 000,00 dollár volt (négy millió kétszázezer amerikai dollár). Mivel még mindig a kormánynak dolgozom, ezt a pénzt egyelőre nem tarthatom meg és nem küldhetem el Amerikába, mert nincs olyan megbízható személy, aki a legközelebbi hozzátartozóm lenne. Ezért csak azt szeretném, ha a legközelebbi hozzátartozómként viselkedne, hogy megkaphassa az országában.


Őszintén szólva, ha nem mozgatom át ezt a pénzt a lehető leghamarabb, mielőtt elhagyom az országot, elveszítem, és az is lehet, hogy a kormány elé kerülök. Ezért az ön segítségét kérem, hogy a (uba Bank of
Senegal) pénzrészemet evakuálhassa a saját országába, hogy biztonságban tartsa a nevemben mindaddig, amíg a líbiai küldetésünk után át nem érkezem az Ön országába. Szeretném, ha biztosítana arról, hogy megbízhatóan megőrzi a pénzt addig, amíg el nem jövök az Ön országába, hogy személyesen találkozzam önnel, hogy visszakapjam a pénzt.

Egyértelmű számomra, hogy félhet ettől a javaslattól, de szeretném tudatni veled, hogy beszéltem egy szenegáli ügyvéddel, hogy segítsen ügyvédemnek lenni, és segítsen átutalni a pénzt bármely általam
választott országba. nevében. A pénzt az Aman Bank of Libya-tól a szenegáli uba bankba utalták át biztonsági okokból. A bank azt mondta nekem, hogy ATM visa kártyán keresztül utalják át a pénzt, így
semmiféle kockázat nem jár az átutalás folyamatával.


Úgy döntöttem, hogy a teljes pénz 30%-át kompenzálom, miután a pénzt ATM visa kártyán keresztül átutalják, és Ön megkapja, és megőrzi, amíg meg nem érkezik az Ön országába, míg a fennmaradó egyenleg a befektetési tőkém az Ön országában. ország.

Egy szenvedélyes felhívás, szeretném, ha ne beszélje meg ezt az ügyet harmadik félnek. Ha nem
szeretne részt venni ebben az üzletben, kérjük, törölje az üzeneteimet.

Kérem, próbálja titokban tartani ezeket az információkat, ha nyilvánosságra hozza az emberekkel, az itt elfoglalt helyem alapján veszélyes lesz rám. Hiszem, hogy nem fogod elárulni a bizalmamat, és
nem hiúsítod meg az álmomat, bár elgondolkodhatsz azon, hogy miért mutatkozom meg ilyen hamar előtted hivatalos bemutatkozás nélkül.
Mindenesetre elmondom, hogy az elmém meggyőzött arról, hogy Ön az igazi személy, aki segít nekem az alap megszerzésében és befektetésében.

Megjegyzés: Nem tudom, meddig maradunk itt. Túléltem itt két bombamerényletet, ami arra késztetett, hogy keressek egy megbízható és bizalomra méltó személyt, aki segítene megszerezni és befektetni az
alapot, mert átjövök az ön hazájába befektetni és új életet kezdeni, nem katonaként. . Remélem, hogy a magyarázatom nagyon világos, de ha további magyarázatra van szüksége, csak szóljon, és tovább magyarázom.
Tájékoztatom Önöket, hogy itt a katonai övezetben nem használhatunk mobiltelefont, csak rádióüzenetet és e-mailt használunk. Kérjük, addig is folytassuk a kommunikációt e-mailben.

Végezetül szeretném, ha azonnal választ küldene nekem ezzel a javaslattal kapcsolatban. Sürgős válaszát nagyra értékeljük. További részletekért kérlek keress privát email címemen. Várom elfogadható válaszát, amint elolvassa ezt a levelet.
Köszönöm, Dr. Roslyn Owen

Nos, ennyi! Most válaszolok neki egy rövid szóval, izgulva várva a milliókat. Vigyázz a gyanús üzenetekkel! Az ördög soha nem alszik! Azért is karikásak a szemei!

  Egy nem minden napi pillanat

További híreink

Megosztom