Új fogamzásgátló férfiak számára

Új fogamzásgátló pirulát kísérleteztek ki az angol természetes viselkedések tudományos osztályán.

Hat éves kísérletezési fázis után, most, hogy túl vannak az állatkísérleti fázison nyugodt szívvel állhatnak a nagyközönség elé. Amikor a projekt elindult csak az volt kétséges, hogy gilisztákon, vagy pelikánokon teszteljék-e a szert. A giliszták mellett döntöttek, mert azok szaporodása a bőrizomtömlő izmaikban rejlő vegetatív idegrendszernek köszönhetően, az ásóval történő esetleges kettévágásuk esetén is tudják merre van a fejük.

A kísérletek, már az első időkben pozitív eredményeket hoztak, ugyanis ha ásós sérülés történt, a giliszták elvesztették a fejüket és nem voltak képesek a további vegetálásra.

Már csak egy fázist kell végig tesztelni a pirulán, melynek már igen hangzatos nevet is adtak. Wormwood flower (Giliszta virág) néven kerülhet a forgalomba 2023 vége felé.

A vita már csak azon folyik, hogy a végtermék milyen módon kerüljön a szervezetbe, mert úgy tűnik a kísérleti alannyal együtt történő bevétel hoz 98.2 %-os eredményt.

Azért a biztonság kedvéért, a hírnek járjon utána…

Hozzászólok

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .