Elhunyt Jeles Eszter zsoké – videó a balesetről

Szombaton elhunyt Jeles Eszter, aki szeptember 5-én az Isztambulban rendezett Fegentri női amatőrlovas világbajnokságon szenvedett súlyos balesetet.

    A Kincsem Park honlapján megjelent gyászhír szerint a 21 éves nyíregyházi zsokét azonnal kórházba szállították és megkezdték a kezelését. Az első vizsgálatok után, szeptember 6-án műtéti beavatkozásra került sor, de az orvosok minden erőfeszítése ellenére Jeles szervezete 13 nap után feladta a küzdelmet.

Jeles négy éves kora óta lovagolt, indult a Nemzeti Vágtán is, ahol negyedik helyen végzett. 21 éves volt

A Kincsem Park így búcsúzott a zsokétól

Jeles Eszter

Nagyon szomorúak vagyunk…
Elvesztettük Jeles Esztert.
Jeles Eszter, a magyar lovas, Toms nevű telivérével szenvedett balesetet a szeptember 5-én, Isztambulban, a Veliefendi Lóversenypályán megrendezett FEGENTRI Női Amatőrlovas Világbajnokság futamán.

Esztert azonnal kórházba szállították és megkezdték a kezelését. Az első vizsgálatok után, szeptember 6-án műtéti beavatkozásra került sor. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy az orvosok minden erőfeszítése ellenére a magyar lovas 13 napig tartó küzdelem után életét vesztette.

Isten nyugosztalja a magyar lovast, Jeles Esztert. Őszinte részvétünk Családjának, sok erőt és kitartást a hozzátartozóknak.

Megosztom

2 hozzászólás

  1. Nyugodjon békében!

Comments are closed.