Előválasztás Józsefváros

Ellenzéki előválasztási vita Józsefvárosért

ELŐVÁLASZTÁS 2021 – Az ellenzéki pártok idén ősszel előválasztást tartanak, hogy megtalálják azt a közös miniszterelnök-jelöltet és 106 egyéni képviselőjelöltet, akinek a legnagyobb esélye van jövőre a Fidesz leváltásra.

A Partizán által szervezett országos vitasorozat Budapest 6. számú, VIII. kerületi székhelyű választókerületének (Józsefváros-Ferencváros) a helyi képviselőjelöltek élő adásban mutatják be, hogy milyen megoldásaik lennének a térség legfontosabb problémáira, hogyan képzelik el magyar társadalom jövőjét, és milyen lenne szerintük Magyarország a Fidesz legyőzését követően.

A vita résztvevői: – Csordás Anett (C8) – Demeter Márta (Jobbik) – Jámbor András (Szikra Mozgalom) – Manhalter Dániel (DK) Három hét alatt 32 egyéni előválasztási körzetben tartunk előválasztási vitát, hogy megismerhessük az ellenzéki képviselőjelöltek gondolatait a legfontosabb helyi és országos ügyekről, ezzel is segítve a választópolgárok döntését. Lemaradtál az egyik vitáról?

Itt visszanézheted! https://www.elovalasztas22.hu/elovitak

Fontosnak tartod te is a vitakultúra megerősítését?

Támogass minket! https://www.elovalasztas22.hu/tamogatas

Iratkozz fel a 444 napindító hírlevelére, és minden reggel elküldjük az előválasztási viták legjobb pillanatait, és minden más fontos hírt, amit reggel tudnod kell: https://www.444.hu/reggel4

Képbe hoznád magadat az aktuális napi vitákról?

Olvasd el rövid összefoglalóinkat! https://www.444.hu/partizan

Vélemény?

[Fancy_Facebook_Comments]

Megosztom