Parkolási engedélyek kiváltása II. kerület

A 2021. évre szóló parkolási engedélyek kiváltására a polgármesteri hivatal február 1-jétől biztosít lehetőséget.

A kiváltás pontos kezdetéről és módjáról január második felében tájékoztató levelet küldenek az érvényes engedéllyel rendelkezőknek.


A járványhelyzetre tekintettel ugyanakkor valamennyi engedélytípus esetében lehetőség lesz az elektronikus ügyintézésre és fizetésre, így minden bizonnyal érdemes élni vele, mert egyrészt kényelmesebb, másrészt a sorban állás elkerülhető vele, ami egészségügyi szempontból biztonságosabb.

Abban az esetben, ha valakinek nincs módja az elektronikus ügyintézésre, úgy előzetes időpontfoglalás alapján személyesen is kiválthatja a parkolási engedélyt.

A tavalyi várakozási engedélyek idén március 31-ig érvényesek.

Az ügyéntézéssel kapcsolatos információk a www.masodikkerulet.hu oldalon is elérhetők lesznek.

Rózsadombi magazin Rózsadomb – A II. kerület közéleti magazinja

 • Gázkészülék szerelő Budapest
  by rozsadombinfo on 2022.11.15. at 20:46

  Szponzorált tartalom Andruk Imre gázkészülék szerelő vagyok. Szolgáltatásomat Hatvantól (Heves megye) számított 80 km-es távolságban vehető igénybe, így megkeresés esetén Budapesten is elérhető. Nyugodtan jelezze, ha onnan keres. Furcsának tűnik, de hiába van távolabb, attól még olcsóbb és gyorsabb is lehet. Ebben az esetben kérem hívja a +36 20 456 8680-as The post Gázkészülék szerelő Budapest appeared first on Rózsadombi magazin.

 • Térképen a mikromobilitási pontok
  by rozsadombinfo on 2022.11.14. at 19:44

  Folyamatos problémát jelentett az elektromos rollerek és az úgy nevezett mikromobilitást segítő közlekedési eszközök tárolása Budapesten. Volt olyan kerület, ahol be is akarták tiltani. A Fővárosi Önkormányzat mikromobilitási pontokat hozott létre. A mikromobilitási pontokat – más néven Mobi-pontokat – azért hozta létre a Főváros, hogy a felhasználók rendezetten tudják felvenni és The post Térképen a mikromobilitási pontok appeared first on Rózsadombi magazin.

 • Halott rendőreikre emlékeznek a fegyveres testületnél is
  by rozsadombinfo on 2022.11.01. at 13:10

  Az emlékezés virágai, koszorúk, és mécsesek fényei vezetnek bennünket vissza abba az időbe, amikor hőseink, szeretett kollégáink még közöttünk voltak. Mindenszentek és halottak napja alkalmából Dr. Terdik Tamás r. vezérőrnagy, Budapest rendőrfőkapitánya és helyettesei elhunyt kollégáinkra emlékeztek. A vezetők a Megyeri úti sírkertbe Mátyás Balázs r. törzsőrmester sírját látogatták meg, és The post Halott rendőreikre emlékeznek a fegyveres testületnél is appeared first on Rózsadombi magazin.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.