Parkolási engedélyek kiváltása II. kerület

A 2021. évre szóló parkolási engedélyek kiváltására a polgármesteri hivatal február 1-jétől biztosít lehetőséget.

A kiváltás pontos kezdetéről és módjáról január második felében tájékoztató levelet küldenek az érvényes engedéllyel rendelkezőknek.


A járványhelyzetre tekintettel ugyanakkor valamennyi engedélytípus esetében lehetőség lesz az elektronikus ügyintézésre és fizetésre, így minden bizonnyal érdemes élni vele, mert egyrészt kényelmesebb, másrészt a sorban állás elkerülhető vele, ami egészségügyi szempontból biztonságosabb.

Abban az esetben, ha valakinek nincs módja az elektronikus ügyintézésre, úgy előzetes időpontfoglalás alapján személyesen is kiválthatja a parkolási engedélyt.

A tavalyi várakozási engedélyek idén március 31-ig érvényesek.

Az ügyéntézéssel kapcsolatos információk a www.masodikkerulet.hu oldalon is elérhetők lesznek.

Rózsadombi magazin II. kerület Rózsadomb közéleti magazinja

 • Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt – hogy honnan jött?
  by rozsadombinfo on 2023.11.27. at 13:47

  Az ország karácsonyfáját állítják fel daruval tűzoltók az Országház előtt 2023. november 27-én. A mintegy 24 méter magas, 80 centiméteres The post Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt – hogy honnan jött? appeared first on Rózsadombi magazin II. kerület.

 • Emléktábla Cserháti Zsuzsa emlékére
  by rozsadombinfo on 2023.11.23. at 12:11

  Emléktáblával és koncertelőadással emlékezett meg a Kőbányai Önkormányzat Cerháti Zsuzsa születésénel és halálának évfordulója alkalmából. Emléktábla jelzi mostantól Kőbányán, a The post Emléktábla Cserháti Zsuzsa emlékére appeared first on Rózsadombi magazin II. kerület.

 • Vidnyánszky beadta lemondását
  by rozsadombinfo on 2023.11.13. at 18:26

  A pénteken történt színházi baleset miatt beadta a lemondását a Nemzeti Színház igazgatója. Az Index információi szerint olyan súlyos baleset The post Vidnyánszky beadta lemondását appeared first on Rózsadombi magazin II. kerület.

Megosztom