Parkolási engedélyek kiváltása II. kerület

A 2021. évre szóló parkolási engedélyek kiváltására a polgármesteri hivatal február 1-jétől biztosít lehetőséget.

A kiváltás pontos kezdetéről és módjáról január második felében tájékoztató levelet küldenek az érvényes engedéllyel rendelkezőknek.


A járványhelyzetre tekintettel ugyanakkor valamennyi engedélytípus esetében lehetőség lesz az elektronikus ügyintézésre és fizetésre, így minden bizonnyal érdemes élni vele, mert egyrészt kényelmesebb, másrészt a sorban állás elkerülhető vele, ami egészségügyi szempontból biztonságosabb.

Abban az esetben, ha valakinek nincs módja az elektronikus ügyintézésre, úgy előzetes időpontfoglalás alapján személyesen is kiválthatja a parkolási engedélyt.

A tavalyi várakozási engedélyek idén március 31-ig érvényesek.

Az ügyéntézéssel kapcsolatos információk a www.masodikkerulet.hu oldalon is elérhetők lesznek.

Rózsadombi magazin Rózsadomb, Pasarét közéleti magazinja

 • Házikedvenceink veszélyben?
  by rozsadombinfo on 2024.04.13. at 06:10

  Hol található a kullancsok jellemző élőhelye? A kullancsok életmódjukból adódóan a nyirkos, növényzettel sűrűn benőtt területeket kedvelik. A hiedelmekkel ellentétben The post Házikedvenceink veszélyben? appeared first on Rózsadombi magazin .

 • Éjjeleink rémálmai – ágyi poloska
  by rozsadombinfo on 2024.04.03. at 10:32

  Szponzorált tartalom Az ágyi poloska egy igazi rémálom lehet. Nemcsak kellemetlenséget okoz, de a pénztárcánkat is megterheli az ágyi poloska The post Éjjeleink rémálmai – ágyi poloska appeared first on Rózsadombi magazin .

 • A márciusi közgyűlés legfontosabb döntései
  by rozsadombinfo on 2024.04.01. at 09:34

  Ha hónap utolsó szerdája, akkor Fővárosi Közgyűlés! A Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogadott éves beszámolójából rengeteg tanulságos adatot tudtunk meg, bővült a The post A márciusi közgyűlés legfontosabb döntései appeared first on Rózsadombi magazin .

Megosztom