Új helyszíneken kapható a Buda Szóda!

Őrsi Gergely

Új helyszíneken kapható a Buda Szóda! – Ahogy beköszöntött a nyári meleg, úgy érkezett meg a Buda Szóda Pesthidegkútra, a Klebelsberg Kultúrkúriaba és a Marczibányi Téri Művelődési Központba is.

Két éve nyitottuk meg a Buda Szódát azzal a céllal, hogy saját, kerületi szikvízzel válthassuk ki az eldobható műanyagpalackos ásványvizek egy részét.

A Fény Utcai Piacon frissen palackozott szikvíznek rengeteg rajongója lett, és bízunk benne, hogy még több lesz, hiszen az új árusítópontokkal elérhetőbbé válik.

Ami a technológiát illeti: a víz ötkomponensű szűrőn áthaladva kerül a saját hűtéssel ellátott palacktöltő készülékbe, majd a tisztított palackokba.

Az új árusító helyek tervezett nyitvatartási ideje:

– Marczibányi Téri Művelődési Központban a Marczika büfé nyitvatartási idejében, jellemzően reggel 9-21 óráig.

– A Kultúrkúria nyitvatartási idejében, naponta 8-20 óra között, július 1-től 8-17 óra között, a meccsnapokon a mérkőzések végééig.

A Buda Szóda árai:

Töltés:

  • 1,5 literes palack – 130 Ft
  • 1 literes palack – 110 Ft
  • Betétdíjak:
  • 1,5 literes palack – 650 Ft
  • 1 literes palack 650 Ft

12 db-os rekesz betétdíj – 4500 Ft.

Mindenkinek szívből ajánlom, hogy, kóstolják meg a szódát, és vásároljanak bátran, hiszen tényleg a miénk, kristálytiszta és fenntartható.


Megosztom

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .