Budapesti Tavaszi Fesztivál

Áprilisban 20-án kezdődött a Budapesti Tavaszi Fesztivál! Válaszd ki a kedvenc programjaidat és ünnepeld velünk a 150. budapesti tavaszt!

Április 20-a és május 2-a között csaknem 30 helyszínen több mint 50 program lesz elérhető a Budapesti Tavaszi Fesztivál kínálatában.

A programok középpontjában idén is korunk és környezetünk aktuális történései állnak, és persze maga a folyton változó és megújuló Budapest.

A 2023-as fesztivál azért különleges, mert az egyesített Budapest idén ünnepli 150. születésnapját és ez az ünnepi hangulat a programok tematikáját is meghatározza. Nem csak az köszön vissza, hogy mi az, ami foglalkoztat minket budapestieket. Abba a is betekintést kapunk, hogy milyenek vagyunk most, és merre tartunk.

Sok eseményen ingyenesen  vehetsz részt, de olyan program is akad, amelyre csak regisztrálnod kell. Több olyan eseményt is találsz, amelyen számítanak az aktív részvételedre, a gondolataidra, hozzászólásaidra.

És természetesen ott vannak azok a klasszikus színházi-, koncert- és kiállítás élmények, amelyekre csak elmész, kikapcsolódsz és teljes valóddal átéled, hogy tavasz van Budapesten.

A részletes programokat a fesztivál weboldalán találod.

Címlapkép: budapestitavaszifesztival.hu


Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .