Nick Read, a Vodafone vezérigazgatója szerint a magyar kormány stratégiája világos

A Vodafone Csoport szerződést kötött a 4iG Nyrt-vel és a Corvinus Zrt-vel a Vodafone Magyarország Távközlési Zrt. (Vodafone Magyarország) 100%-os eladása ügyében, vállalkozási értéknek megfelelő teljes készpénzes ellenérték fejében amely pontosa 715 milliárd (1,8 milliárd euró) – írja a Newsnrelesaes

A Vodafone Magyarország az egyik vezető konvergens hálózati szolgáltató Magyarországon, és a 4iG-vel való kombináció egyértelmű, második számú szolgáltatót hoz létre a mobil és vezetékes kommunikáció terén, szélesebb ICT (Information and Communications Technology) képességekkel.

A 4iG-vel való kombináció kiegészíti egymást, korlátozott átfedésekkel, és a Vodafone Magyarország infrastruktúrájának a 4iG-csoporthoz való hozzáadásával erősebb versenytársa lesz az inkumbens szolgáltatónak.

Nick Read, a Vodafone vezérigazgatója elmondta:

„A magyar kormánynak világos stratégiája van, hogy magyar tulajdonú nemzeti piacvezető céget építsen az IKT szektorban . Ez a 4iG-vel való kombináció lehetővé teszi, hogy az országban büszke siker- és innovációs múlttal rendelkező Vodafone Magyarország jelentős szerepet játsszon a szektor jövőbeni növekedésében és fejlődésében, mint sokkal erősebb skálájú és teljesen konvergens szolgáltató. Az egyesült társaság növeli a versenyt, és jobban hozzáférhet a befektetésekhez Magyarország digitalizációjának előmozdítása érdekében.”

Hírterjesztő Gazdaság, közélet kultúra, szórakozás

 • Egy éjszaka alatt 84 792 000 Ft-al emelkedett az éves távhődíj a Marczibányi Téri Művelődési Központban
  by hirterjeszto on 2022.10.02. at 15:25

  A II. kerületi Marczibányi Téri Művelődési Központ távődíja egy éjszaka alatt közel havi másfél millió forintról nem egészen 8 millió forintra emelkedett az új távhőrendelet szerint. A kerület polgármestere Örsi Gergely (MSZP) Facebook oldalán jelentette be ezt a brutális emelkedést. Őrsi Gergely A péntek éjjel megjelent Magyar Közlönyből értesülhettünk arról, The post Egy éjszaka alatt 84 792 000 Ft-al emelkedett az éves távhődíj a Marczibányi Téri Művelődési Központban appeared first on Hírterjesztő.

 • Katonai puccs – megbuktatták Burkina Faso elnökét
  by MTI on 2022.10.01. at 10:21

  Katonák megbuktatták Burkina Faso elnökét és átvették a hatalmat a nyugat-afrikai országban – jelentette be az új junta egyik szóvivője helyi idő szerint péntek este az állami televízió adásában. A hatalmat megragadó katonák péntek este elfoglalták az állami televízió épületét is, élő adásban pedig közölték, hogy az ország eddigi elnöke, The post Katonai puccs – megbuktatták Burkina Faso elnökét appeared first on Hírterjesztő.

 • Kreml: állami szintű terrortámadás történhetett a gázvezetékek ellen
  by MTI on 2022.09.30. at 21:33

  Felvetette az állami szintű terrorcselekmény lehetőségét csütörtökön az Északi Áramlat-1 és -2 gázvezetéket megrongáló rendkívüli eseményekkel kapcsolatban Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője, hangsúlyozva, hogy a történtek kivizsgálása nemzetközi együttműködést igényel.     Peszkov újságíróknak nyilatkozva “példátlan jellegű” eseményeknek nevezte az Északi Áramlat-1 és az Északi Áramlat-2 vezetékeken történt incidenseket.     “Nyilvánvaló, hogy itt The post Kreml: állami szintű terrortámadás történhetett a gázvezetékek ellen appeared first on Hírterjesztő.

Hozzászólok

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .