Kigyulladt a XVIII. kerületi polgármesteri hivatal

Eloltották a Polgármesteri Hivatal Épületében ma délelőtt keletkezett tüzet – írta meg Facebook oldalán a városrész alpolgármestere.

Hogy mitől gyulladt ki a városháza, és milyen kár esett, egyelőre nem tudni.

Pestszentlőrinc magazin – XVIII. kerület Pestszentlőrinc közéleti magazinja

 • Tovább folyik az adok-kapok
  on 2024.04.16. at 07:31

  Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált Tarlós megállapításaira, de erre lehetősége lesz most pénteken is az The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Pestszentlőrinc magazin – XVIII. kerület.

 • Duguláselhárítás Budapest
  on 2024.04.15. at 13:43

  Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul a konyhai mosogató, vagy a fürdőszoba mosdó, kád vagy zuhany. The post Duguláselhárítás Budapest appeared first on Pestszentlőrinc magazin – XVIII. kerület.

 • Házikedvenceink veszélyben?
  on 2024.04.13. at 06:11

  Hol található a kullancsok jellemző élőhelye? A kullancsok életmódjukból adódóan a nyirkos, növényzettel sűrűn benőtt területeket kedvelik. A hiedelmekkel ellentétben nem a fákról vetődnek ránk, hanem az aljnövényzetben megbújva várják The post Házikedvenceink veszélyben? appeared first on Pestszentlőrinc magazin – XVIII. kerület.

Megosztom