Joe Biden – „a zsidóknak köszönhetjük a melegházasságot”

A tudományban, a művészetekben és a közösségi médiában történt változások 85 százaléka az ott dolgozó zsidóknak tudható be – fogalmazott Joe Biden amerikai alelnök egy kedd esti rendezvényen. Sokak szerint a beszédet szóról szóra idézik majd, mint bizonyítékot a zsidó összeesküvésre.

„A médiában dolgozó zsidóknak kiemelt szerepük van abban, hogy Amerikában lehetővé vált a melegházasság” 

Ezt a kijelentést nem más, mint Obama volt amerikai elnök volt alelnöke mondta 2013-ban az amerikai zsidóságot méltatva.

A volt alelnök rövid beszédében kifejtette

„ami a leginkább befolyásolja az amerikai (melegjogi) mozgalmakat, illetve az amerikai hozzáállást, az a művészetek és a kultúra”. 

de kiemelte a közösségi médiát, valamint a Will és Grace néven ismert népszerű amerikai sorozatot, amelyben „kiemelkedő szerepe volt a zsidóknak”.

„Lefogadom, hogy a Hollywoodban, valamint a közösségi médiában történt változások 85 százaléka az iparágban dolgozó zsidó vezetőknek tudható be” 

-tette hozzá beszéde végén, szinte rajongással.

A beszédet követően Jonathan Chait, a New York Magazine főmunkatársa úgy fogalmazott, Biden előadása sokszor már annyira túláradó volt, hogy az „szinte aggasztó”.

Az újságíró úgy vélte, hogy az amerikai alelnök felszólalást az antiszemiták „szóról szóra idézik” majd, mint bizonyítékot a zsidó összeesküvésre.

Címlapfotó: Joe Biden 1968-ban és mostanság

Megosztom