Megvette a Wing az Airport City logisztikai parkot

Megvette a Wing az Airport City logisztikai parkot, a csaknem 12 hektáros telken található üzleti park mintegy 44 ezer négyzetméternyi modern raktárépületet és 8 ezer négyzetméternyi irodaterületet foglal magában hat meglévő, illetve egy építés alatt álló épületben – közölte a Wing Zrt. pénteken az MTI-vel.

    Az ingatlanfejlesztő és -befektető cég tájékoztatása szerint a CPI csoporttal kötött tranzakció révén az ingatlanvállalat prémium minőségű ipari parkkal erősíti pozícióját a budapesti ipari és logisztikai piacon. A tranzakció rekordalacsony, 5,6 százalékos hozamszinten valósult meg – közölték.


    Az Airport City a közlemény szerint jól illeszkedik a Wing meglévő ingatlanportfóliójába, mivel a vállalat több korábbi beruházása valósult már meg a térségben, a repülőtér vonzáskörzetében. Ezek a 2-es terminál mellett található ibis Styles Budapest Airport Hotel, vagy az ország legkorszerűbb pilóta- és légiutaskísérő képzési központja, amely a Wizz Air számára épült fel a közelben.


    A most megvásárolt logisztikai park mellett a Wing ipari portfoliójába tartoznak még az East Gate és East Gate PRO, valamint a Login üzleti parkok.

Megosztom