Újabb partszakaszt vehettek birtokukba a Duna rajongók

Fotó: Facebook

A III. kerület után a XI. kerületben is szabadon élvezhetjük a Duna part nyújtotta lehetőségeket. Kulturált környezetben élvezhetik Budapest lakói a vizet, Albertfalván is.

Balogh Samu Facebook oldalán számolt be az eseményről, ahol arról írt:

Megnyílt az Árasztó part: újabb kísérleti dunai pihenőpartot nyitott meg a Valyo, város és a folyó! A belvárosi pesti alsó rakpart után Albertfalván, a Kondorosi út magasságában alakított ki menő pihenőpartot a Valyo.

Az Árasztó parton megtaláljátok a korábbról már ismert bútorokat, de újabb eszközök és tűzrakók is segítik a kikapcsolódást. Nagyon örülök, hogy a szokásos belvárosi helyszínek mellett ezúttal egy külvárosi helyszínen is sikerült egy kis újítást és jobbítást megvalósítani.

A külső kerületekben is rengeteg felfedezni való vár még ránk, ideje ezekkel a helyszínekkel is foglalkoznunk. Tegnap volt a megnyitó piknik, jó hangulatban, helyben főzött lecsóval és sok-sok kisgyermekes családdal telt a délután. Újbudaiak és budafokiak, nézzetek ki ti is az Árasztó partra! Októberig vár mindenkit Budapest legújabb pihenőpartja.

Vélemény?

[Fancy_Facebook_Comments]

Újbudai magazin XI. kerület Újbuda közéleti magazinja

 • Feneketlen tó Újbuda
  on 2024.07.13. at 08:40

  A Főváros és Újbuda önkormányzatának fontos célkitűzése a Feneketlen-tavi Törőcsik Mari park, a XI. The post Feneketlen tó Újbuda appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

 • Nemzetközi építészeti díjat nyert a BigSEE Awardson a Zazie Bistro & Bar
  by ujbuda on 2024.05.09. at 09:00

  Az este’r partners belsőépítészeti koncepciója alapján megvalósuló Zazie Bistro & Bar belsőépítészeti megoldásai immár The post Nemzetközi építészeti díjat nyert a BigSEE Awardson a Zazie Bistro & Bar appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

 • Terelések, lezárások Budapesten
  on 2024.05.08. at 06:42

  A kínai miniszterelnök és delegációja miatt a mai naptól lezárásokra és terelésekre kell számítani The post Terelések, lezárások Budapesten appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

Megosztom