Újabb partszakaszt vehettek birtokukba a Duna rajongók

Fotó: Facebook

A III. kerület után a XI. kerületben is szabadon élvezhetjük a Duna part nyújtotta lehetőségeket. Kulturált környezetben élvezhetik Budapest lakói a vizet, Albertfalván is.

Balogh Samu Facebook oldalán számolt be az eseményről, ahol arról írt:

Megnyílt az Árasztó part: újabb kísérleti dunai pihenőpartot nyitott meg a Valyo, város és a folyó! A belvárosi pesti alsó rakpart után Albertfalván, a Kondorosi út magasságában alakított ki menő pihenőpartot a Valyo.

Az Árasztó parton megtaláljátok a korábbról már ismert bútorokat, de újabb eszközök és tűzrakók is segítik a kikapcsolódást. Nagyon örülök, hogy a szokásos belvárosi helyszínek mellett ezúttal egy külvárosi helyszínen is sikerült egy kis újítást és jobbítást megvalósítani.

A külső kerületekben is rengeteg felfedezni való vár még ránk, ideje ezekkel a helyszínekkel is foglalkoznunk. Tegnap volt a megnyitó piknik, jó hangulatban, helyben főzött lecsóval és sok-sok kisgyermekes családdal telt a délután. Újbudaiak és budafokiak, nézzetek ki ti is az Árasztó partra! Októberig vár mindenkit Budapest legújabb pihenőpartja.

Vélemény?

[Fancy_Facebook_Comments]

Újbudai magazin XI. kerület Újbuda közéleti magazinja

  • Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre
    on 2024.03.24. at 19:56

    Április 2. éjfélig még van lehetőség pályázatot beadni a Habitat for Humanity Magyarország Önkormányzatok The post Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

  • Körözési toplista
    on 2024.03.24. at 15:20

    A képen látható személyeket a Magyar Rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresi. The post Körözési toplista appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

  • Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez
    on 2024.03.20. at 13:26

    Vitézy Dávid, aki a napokban döntött el, hogy megméretteti magát Budapest főpolgármesteri székéért folytatott The post Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

Megosztom