Újabb sértettek jelentkeztek az úbudai kutyatámadások ügyében!

Mint arról a Ripost is beszámolt, három komondor tartja rettegésben a környék kutyásait a budai kerületben. Gazdájuk rendszeresen sétáltatja három nagytermetű kutyáját de pórázt soha nem használt.

A Tizenegy Állatvédő Egyesület múlt heti posztjában további szemtanúkat kerestek az ügyben.

Tizenegy Állatvédő Egyesület – Újbuda Állatmentés

Pár tényt osztanék csak meg a fehér kutyás ügyben, nem akartam, de mindehol megy az észosztás, nagyon sok az okos ember…

Engem nyilván kicsit sem érdekel sem a feltételezett elkövető barátainak kampánya, se az ismeretlenek „szakértése”, mivel csoda mód ebben az ügyben a hatóságok véleménye a releváns, meg „néhány ezer” normális ember, plusz egy rakás sértett is van a másik oldalon!

1. Pár nap alatt közel húsz (!) sértett jelentkezett, szinte teljesen ugyanazzal a leírással.

2. Mindenkinek azt tanácsoltuk, hogy tegye meg a szükséges hatósági lépéseket, nincsenek egyedül.

3. Összekötöttük őket, férfi elvétve akadt csak, de valóban volt.

4. A panaszok minden esetben egybevágtak, a tulajdonos agresszív, megfélelmítő, garázda magatartását emelték ki, plusz azt, hogy sokaknak azt kiabálta, hogy ő rendőr volt, és elintéztet bárkit…

5. Azért akadt férfi is mint írtam a megtámadottak között, volt aki gyermekeit, volt aki kutyáit féltette, az eljárás hasonló volt ott is, csak a végeredmény más…

6. ISMERJÜK, TUDJUK KI ÁLL A PROBLÉMA MÖGÖTT, A HATÓSÁGOK IS, MÁR TÖBB MINT EGY ÉVE IS ÉRKEZTEK BEJELENTÉSEK, SZÜLETETT VÉGZÉS IS(!) A KÖZTERÜLET FELÜGYELETHEZ IS ÖZÖNLÖTTEK A PANASZOK, EGY AGRESSZÍV TÖBB KUTYÁS FÉRFIRŐL..

7. Várjuk a hatóság lépését, megkerestek minket is, igen, tundnak róla, folyik a nyomozás stb stb.

És a nagyokosok…

Aki szerint normális dolog az, hogy BÁRMILYEN 3-4-5 KUTYA RÁMEGY BÁRKIRE, majd akinek ez nem tetszik, az dögöljön meg, nos azt szívesen látom hétvégén, a kutyájával persze, egy kis ismerkedésre.

Egy barátom problémás kutyákat rehabozik, aki jelentkezik, egy random nagyarcú, no neki adunk egy címet, s amikor meglátjuk a falu végén a bátor nagylegényt, elengedünk négy kutyát random, falkában.

Nyilván nem kell félnie, mi tudjuk, hogy a mieink nem bántanak, vagy igen, de nem mindegy? Nem a mi bajunk, hogy a másik hülye pórázzal vagy anélkül sétálgat.

Az én kutyámat is harapta már meg így falka, mikor azt sem tudod hova kapj, nem vidám dolog ez, bár neken gyorsan kinyílik a bicska a zsebemben, onnan meg hirtelen nem én kapkodok levegő után..

A középső képen a fejnyi daganat kimondottan jól fest a kutyus hasán, de nem szakértek, csak jelzem, hogy jól fest, az ebek bizonyára gondos orvosi ellátast, OLTÁST stb kaptak/kapnak.

A megosztásokat előre is köszönjük!

#TizenegyAllatvédőEgyesület

#ÚjbudaÁllatmentés

#AnimalRescue

Bejelentés: +36704166492

Tizenegy Állatvédő Egyesület

allatvedelem.ujbuda@gmail.com

Ha támogatnád munkánkat, segíthetsz

CIB Bank:10700536-72933329-51100005

Címlapfotó: Az egyesület Facebook oldaláról


Megosztom