A Józsefvárosban is kijelöltek kizárólagos parkolási helyeket

2024. július 1-től Külső- Józsefvárosban is elindul a Kizárólagos Lakossági Parkolózóna rendszer. A Józsefvárosi Önkormányzat 2023-ban megkezdte a Kizárólagos Lakossági Parkolózónák (röviden KLP) bevezetését.

A változtatás először a Palotanegyedben valósult meg, amit aztán Középső-Józsefváros (Corvin-, Csarnok-, Losonci-, Magdolna-, Népszínház- és Orczy negyed) követett. Mostantól Külső-Józsefváros két negyedében, a Tisztviselőtelepen és a Százados negyedben is bevezetjük a kizárólagos lakossági parkolást. A két negyedben összesen 534 darab parkolóhelyet jelölünk ki erre a célra.

Mit jelent a kizárólagos lakossági parkolás?

A kizárólagos lakossági parkolás táblával ellátott helyeken a parkolás csak a lakossági várakozási engedéllyel rendelkezők számára biztosított. Mettől meddig él a Kizárólagos Lakossági Parkolás? Minden nap 18.00-07.00 óra között. Melyik utcákban, melyik szakaszokon lesz Kizárólagos Lakossági Parkolás? A kizárólagos lakossági parkolással érintett területek itt tekintheti meg térképen, vagy tekintse meg a kijelölt utcákat.


Megosztom

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .