Bor, Nyár, Koktélok tematikával indít 3 borkóstolót a Taverna Pincészet

Éljük át együtt a pezsgő borkalandot július 6-án szombaton, Budapest Bornegyedében, Budafokon!
Fedezd fel Budafok rejtett kincseit a Budafoki Pincejárattal!

Bor, Nyár, Koktélok tematikával indít 3 borkóstolót a Taverna Pincészet, amíg a szomszédságában lévő Szeleshát Pincészet egy Kevésbé halálos rozé kóstolót tart Patkó Ágnes krimi íróval.

Ha érdekel Budafok (Promontor) izgalmas borászati múltja és elmélyülnél a borok rejtelmes, érdekes világában, akkor pincesétára és ültetett borkóstoló programra invitál Bitai Gergely sommelier a Borvárosba.

Borkóstolóval, pincesétával, finom ételekkel és Pollák-Pozsonyi Acoustic Projekt élőzenéjével vár a Várszegi Pincészet, Gourmet borvacsorával és Bujdosó borokkal pedig az Ipartestületi Székház Borpincéje!

Aki a borok helyett inkább pezsgőre szomjazik, azt a Sauska Pince 3 pohár méthode traditionnelle pezsgő kóstolásával avatja majd be a hagyományos pezsgőkészítés rejtelmeibe.

A Törley Pezsgőmanufaktúra Pezsgő Nyárestet ígér jégbe hűtve pezsgőbárral, gasztrokínálattal és a KőKóla Partyzenekarral!

A családosokat a Magdolna Udvarban kiállításra, workshop-ra, tematikus sétákra, a Barlanglakás Emlékmúzeumban pedig tárlatvezetésre és kézműves foglalkozásra hívják. Betekinthetünk egy eredeti légópincébe és megismerkedhetünk a Fénysugárszippantókkal és látomáskifacsarókkal a Kultikum Rendezőházban.

A július 6-i Budafoki Pincejárat kiváló alkalom arra, hogy a nyári forróságban élvezzük a hűs pincéket, felfedezzük Magyarország 6 borrégiójának borait, és számtalan kulturális élménnyel gazdagodjunk!


Megosztom
  A Centrál Színház nyárra ismét Szigligetre költözik

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .