Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk

A korhatár nélkül megtekinthető, így a legkisebbek számára első moziélménynek is kiváló Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk című mozifilm még elérhető a mozikban!

Az egyik legsikeresebb magyar gyerekfilm-sorozat hatodik része, a korábbi mozifilmekhez hasonlóan, elsősorban a 2-6 éves gyerekeket szólítja meg. Új, 13 részes meseválogatás, 13 új kaland a régi, jól ismert szereplőkkel, és néhány vadonatúj karakterrel.
A korábbi évadok epizódjaihoz hasonlóan a Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk is csupa olyan mesét tartalmaz, amely a korosztály tagjai számára ismerős élményekre, kihívásokra, érzésekre épül. A mesék nélkülöznek minden öncélú erőszakot, szándékuk szerint „szépre-jóra” tanítanak, a legkisebbek számára is jól követhetőek, könnyen befogadhatóak. A mesékben közös motívumként nagy hangsúlyt kap az együttérzés, a figyelem, a folyamatos törekvés mások kívánságainak, vágyainak teljesítésére. Ne maradjatok le róla!
Aktuális moziműsor: https://tinyurl.com/38v43y87

A moziflim előzetese megtekinthető:


Megosztom
  Magasabb szférák felé, rendhagyó kiállítás nyílik a Kálmán Makláry Fine Arts Galériában

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .