„Turdöfranc” – lezárások Budapesten

Május 11-én, szombaton Budapestre érkezik a Tour de Hongrie mezőnye. A profi kerékpáros körverseny budapesti szakaszán közlekedési változásokra, korlátozásokra kell készülni a Hősök tere–Andrássy út– József Attila utca–Széchenyi lánchíd–Fő utca–Halász utca–budai alsó rakpart–Dombóvári út–Budafoki út–Hunyadi János út nyomvonalon.

A lezárások a BKK-járatok közlekedését is érintik. A keresztirányú csomópontok zárásakor 5-8 percre megállítják a forgalmat, ezért hosszabb menetidővel számoljanak. A BKK a metrók igénybevételét ajánlja.

A valós idejű közlekedési változások folyamatosan frissülnek a közösségi közlekedéssel kapcsolatosan a BKK Info oldalon, a közúti információk pedig a BKK Info – Közút oldalon is olvashatók.

Az utazás megtervezéséhez érdemes az év applikációjának választott BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, sőt jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.

Megosztom

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .