Nagy Alekosz

Alekosz is odatart?

Bulvár pubi 

Mint azt mi is megírtuk, Vadon Jani kiszáll a rádiózásból, más felé keresi a további sikereket. Persze több név is felmerült a bulvárban. Tibi is lehet befutó, bár Ő erről nem szólt senkinek, de Alekosz már a Facebook oldalán jelezte: neki ott a helye.

Hogy Vadon Jani lett volna a rádiózás királya, vagy sem, az most legyen mellőzve, de vajon Alekoszból lehet-e király?

Szomorúan hallom!! hogy a Jani kiszáll a csapatból. Jánost én kimondottan kedveltem, és úgyvélem, a szimpátia kölcsönös. Beszélgetéseinkkor mindig váratlanul emelte ki legfőbb tulajdonságaimat legyen az a Sakk, vagy éppen a testépítés.

Vadon Jani a rádiózás Zámbó Jimmyje. Ő a KIRÁLY. Ki most visszavonul. Az idő tehát elérkezett. Most lépni kell.. amíg fel nem bukkan egy Sramek-féle, és el nem bitorolja azt a mérhetetlen!! szellemi örökséget, amit a kicsi nekünk hátrahagyott.

A kialakult egyben soha vissza nemtérő helyzetben megragadom az alkalmat, és felajánlom! Hajlandó vagyok nagy tisztelettel beülni János helyére, és konzekvenciámmal kiegészíteni a megbontott hármast. A változás, lehetőség a fejlődésre.

A tévében már megvolt. Az interneten, megvolt. Az újságokban megvolt. Most jöjjön a Rádió! Alekosz az éterben is, garantáltan a legjobb választás.

Meghalt a király! Éljen a király.

Megosztom

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .