Vadon Jani befejezi rádiós pályafutását

Bulvár pubi

Vadon Jani, mielőtt a Rádió 1 műsorvezetője lett, már korábban is jelen volt a magyar rádiózásban, több különböző rádióállomáson dolgozva.

Vadon Jani a Juventus Rádióban kezdte pályafutását, ahol a népszerű reggeli műsort vezetette. Ebben az időszakban vált ismertté és elismertté a rádióhallgatók körében.

Később a Danubius Rádióhoz csatlakozott, ami az egyik legnépszerűbb kereskedelmi rádióállomás volt Magyarországon. Itt is reggeli műsort vezetett, amely tovább növelte népszerűségét.

A Class FM-en is dolgozott, ami szintén egy nagy hatású kereskedelmi rádióállomás volt. Itt is fontos szerepet töltött be a csatorna profiljának és népszerűségének alakításában.

Ezen rádióállomásokon eltöltött idő alatt Vadon Jani kifejlesztette azt a laza, humoros és közvetlen műsorvezetői stílust, ami később a Rádió 1-nél is sikert hozott számára. Szakmai tapasztalata és a különböző formátumokban szerzett rutinja hozzájárult ahhoz, hogy az egyik legismertebb és legkedveltebb magyar rádiós személyiséggé váljon.

Emellett számos televíziós műsorban is szerepelt, ahol a szórakoztatás mellett a társadalom- és kultúraorientált témákban is otthonosan mozog.

A műsorvezető szerepelt többek között olyan népszerű magyar televíziós műsorokban, mint a „Csak show és más semmi” vagy a „Nagy Duett”.

15 év rádiózás után most úgy döntött befejezi rádiós pályafutását. Bochkor Gábor az egyik „konkurens” rádió szintén elismert műsorvezetője a következőket írta közösségi oldalán a kollégájának.

Távozásáról a Rádió 2 Facebook oldalán is megemlékeztek

Kedves Hallgatók!

Szeretnénk ezen a felületen is megerősíteni a mai adásban elhangzottakat. 15 együtt töltött év és közös munka után Vadon Jani januártól elbúcsúzik a Rádió 1-től és a Balázsék című reggeli műsortól. Új kihívások vonzzák és szeretné megvalósítani egy sor régóta dédelgetett álmát, amit megértünk és elfogadunk. Kicsit olyan ez számunkra, mint amikor egy családtagunk külföldre költözik. Nagyon szomorúak vagyunk, de a legjobbakat kívánjuk neki, és reméljük, hogy megtalálja a számításait.

Azt mondják a változás lehetőség a fejlődésre, mi is ezzel az optimizmussal tekintünk a 2024-es esztendőre. A Balázsék c. műsorunk megújulva folytatja tovább, hogy nektek, kedves Hallgatók, továbbra is jól induljanak a reggeleitek.

Drága Jani, hiányozni fognak a »reggel összefutunk az ajtóban« pillanatok, és persze a bringáddal közös liftezések! Nem beszélve a sárga törölköződről, amit a reggeli zuhanyzásaid után lezserül itt hagytál nekünk. Kívánjuk a legjobbakat a továbbiakra, alakuljon minden úgy, ahogyan szeretnéd!


Megosztom

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .