matthew perry

Meghalt a Jóbarátok egyik főszereplője

Az amerikai színészre Los Angelesi lakásának jaccuzijában találtak rá. Az elsődleges információk szerint idegenkezűségre mutató nyomokat nem találtak.

Körülbelül egy évvel ezelőtt Perry sajtókörútra ment a Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet című memoárja megjelenése után, amelyben beszélt a függőség elleni harcáról és arról a 2019-es halálközeli élményéről, amikor opioid használata következtében a vastagbele kiszakadt. 

Matthew Perry amerikai színész, akit leginkább a „Jóbarátok” című kultikus televíziós sorozatból ismernek. A „Jóbarátok” vagy más néven „Friends” egy nagyon népszerű és ikonikus amerikai szituációs komédia volt, amelyet 1994 és 2004 között sugározva 10 évadon át futott. Perry a sorozatban Chandler Bing karakterét alakította.

A „Jóbarátok” a hat főszereplőről szól, akik mind barátok és New Yorkban élnek. Perry karaktere, Chandler, egy humorista, és ő volt a humorkirály, aki gyakran viccelődött a sorozatban. Chandler volt az egyik legkedveltebb karakter a sorozatban, és Matthew Perry játékstílusa és humorérzéke kulcsfontosságú tényezők voltak abban, hogy a sorozat ilyen sikeres lett.

Az „Jóbarátok” hatalmas kulturális hatással volt, és azóta is népszerű volt a világ minden táján. A sorozat és a karakterek többek között a barátságról, a karrierről, a szerelemről és a mindennapi életről szóló történeteiken keresztül mutatja be a humor és az élet egyéb aspektusait.

Matthew Perry színészi tehetségével és humorával hozzájárult a „Jóbarátok” hatalmas sikeréhez, és a sorozat továbbra is népszerűségét élvezi. A sorozat után is folytatta színészi karrierjét, és több film- és televíziós projektben is szerepelt. A „Jóbarátok” főszereplői közötti barátság az évek során is fennmaradt, és Matthew Perry továbbra is a sorozat egyik emblematikus szereplője maradt.


  Még sem az lesz, mint amit ígértek

További híreink

Megosztom