Jó hír mindenkinek!

Jó hír azok számára, akik szeretnek főzni, de a bevásárlás időt rabló procedúráját szeretnék kihagyni, mégis a jó minőség érdekében keresik a kompromisszumot. Kerek 30 nappal meghosszabbítva a lehetőség, hogy a kompromisszum számodra is megismerhető legyen!

A bemutató végén csak kattints a linkre, de ezt már akár most is megteheted!

Hogy Neked csak a főzés öröme maradjon!

Száműzd az életedből az örök „Mit együnk ma?” kérdést. Az étkezéseid mostantól tervezettek, ételeid egyszerűen elkészíthetők és isteni finomak lesznek. Főzz helyi kisgazdaságok kimért, vegyszermentes  alapanyagaiból, vásárlási káosz és konyhai előkészület nélkül! Csak dobd be a FAZÉKBA!

A FAZÉKBA! Magyarország legelső szolgáltatása, ahol minden héten 100% konyhakész főzőcsomagokat rendelhetsz.

Az egészséges és tápláló főzés még sosem volt ilyen kényelmes.

Ettől kezdve neked már csak a főzés élménye marad, minden mást bízz a FAZÉKBA! csapatára. Miután kiválasztottad a recepteket a minden héten frissülő kínálatból, a háztáji alapanyagokat megtisztítjuk, daraboljuk, recept szerint pontosan kimérjük, és főzési fázisonként csomagoljuk. A megkapott alapanyag csomagok minden szükséges összetevőt tartalmaznak.

A képes útmutató lépésről lépésre vezet végig a főzési fázisokon, a számozott csomagok tartalmát csak „be kell dobálni a FAZÉKBA!”

A segítségeddel a szolgáltatás országszerte elérhető lehet.

A Brancs kampányunk célja, hogy a budapesti teszt fázis után országosan elérhetővé tegyük a FAZÉKBA! termékeket. Ehhez egy innovatív hőszigetelő csomagolás gyártásába kezdtünk, hogy ne szakadjon meg a hűtési lánc, és az alapanyag csomagok épségben és frissen jussanak el a vásárlókhoz bárhová az ország határian belül.

Csak a Brancs kampány keretein belül exkluzív előfizetői csomagokhoz juthatsz, ajándék kézműves válogatásokkal és italokkal.

Termékekről

A farmtól egyenesen a konyhaasztalra.

A kistermelői alapanyagokkal az egyetlen probléma, hogy beszerzésükhöz sokszor körbe kellene utazni az országot vagy tolongani a piacokon. A FAZÉKBA! csomagjaival minden eddiginél egyszerűbben építheted bele az étkezéseidbe a helyi, friss alapanyagokat, hiszen a összetevők teljes mértékben lokális gazdaságoktól és partnerektől származnak. A beszállítok sorában már most is olyan neves szereplőket találsz, mint a Kajtár Baromfi Farm, a Csengőtej manufaktúra, Szomor Farm, a Mayer Szörp vagy a Szabó Hengermalom.

  Miért érdemes online úton nyelvet tanulni?

Sajtreszelés és krumplihámozásmentes vacsorák.

A főzés folyamatán belül a bevásárlás mellett minden esetben az alapanyagok előkészítése veszi el a legtöbb időt. A FAZÉKBA! receptcsomagjai teljesen konyhakészen érkeznek, így neked már csak a főzés élménye marad. Az előkészítés és munka része szakácsok által, helyi és friss alapanyagokkal a Tordasi Agrárlogisztikai Központban történik. 

Az így előkészített összetevők, 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban érkeznek hozzád közvetlenül az előkészítés után. 

Mintha egy séf főzte volna, csak gyorsabb.

A FAZÉKBA! csapata a receptek előállításakor Németh Ádám és Majoros Zsolt vezető séfekkel dolgozik együtt, hogy legfinomabb receptekből válogass hétről hétre, illetve, hogy a recept leírásokat a lehető legérthetőbben, szuper séftippekkel kapd kézhez. Így még a legkomplexebb ételeket is fél órán belül elkészítheted.

Az okos receptkártyákkal amellett, hogy időt spórolsz, rengeteg új trükköt és receptet is megtanulhatsz a főzés közben.

Csapat

A FAZÉKBA! célja, hogy neked csak a főzés öröme maradjon.

Gyulayné Bori elfoglalt üzletasszonyként, 3 fiúgyermeket nevelve szembesült a kihívással, hogy egészséges és finom ételeket biztosítson a család számára, a súlyos időzavar ellenére is. Megtalálta a megoldást; kidolgozta a FAZÉKBA! programot; a XXI. század otthon főzési szolgáltatását. Nincs bevásárlás, hosszas előkészület; Neked csak a főzés öröme marad.

A FAZÉKBA! csapatot Bori férje Gyulay Tibor és fia Gyulay Levente is erősíti. Bori számára az egyik legfontosabb érték az egészség. Meggyőződése, hogy ezt alapvetően az életmódunk határozza meg, ezen belül is a táplálkozásunk. Az étkezés minősége pedig döntően az alapanyagokon múlik. Nem mindenkinek van azonban lehetősége, ideje, hogy beszerezze a minőségi hozzávalókat, és bíbelődjön az előkészítő műveletekkel. Erre kereste a megoldást, ami a FAZÉKBA! programban öltött testet.

A Brancs kampány sikeressége esetén pedig a program most először országszerte elérhető lehet.

Kattints ide és ismerd meg a lehetőségeket!

  Miért érdemes online úton nyelvet tanulni?

További híreink

Megosztom