Komolya változtatások a Mekikben – már nem lesz a megszokott

A McDonald’s, amely alapvető termékeinek fejlesztésére összpontosított az eladások növelése érdekében, számos változtatást vezet be, amelyek célja a legismertebb hamburgerek elkészítésének finomhangolása.

A zsemle puhább lesz, a sajt omlósabb, a hagymát közvetlenül a grillen adják a pogácsákhoz. És a Big Mac szósz? Még több lesz bbelőle.

„Úgy találtuk, hogy az apró változtatások, mint például a az elkészítési folyamat finomítása annak érdekében, hogy forróbb, olvadóbb sajtot kapjunk, és a grillezés beállításainkon is változtatunk jobb sült érdekében, ezzel nagy lépéseket téve, hogy hamburgereink még ízletesebbek legyenek.”

– mondta Chad Schafer séf, vezető igazgató. a McDonald’s USA kulináris innovációjáról egy hétfői közleményben. A frissítések a jól ismert Big Macre és a McDouble burgerre, valamint a klasszikus sajtburgerre, dupla sajtburgerre és hamburgerre vonatkoznak.

VIA CNN

Megosztom
  Gyenesdiási túra