A McDonald’s, amely alapvető termékeinek fejlesztésére összpontosított az eladások növelése érdekében, számos változtatást vezet be, amelyek célja a legismertebb hamburgerek elkészítésének finomhangolása.
A zsemle puhább lesz, a sajt omlósabb, a hagymát közvetlenül a grillen adják a pogácsákhoz. És a Big Mac szósz? Még több lesz bbelőle.
„Úgy találtuk, hogy az apró változtatások, mint például a az elkészítési folyamat finomítása annak érdekében, hogy forróbb, olvadóbb sajtot kapjunk, és a grillezés beállításainkon is változtatunk jobb sült érdekében, ezzel nagy lépéseket téve, hogy hamburgereink még ízletesebbek legyenek.”
– mondta Chad Schafer séf, vezető igazgató. a McDonald’s USA kulináris innovációjáról egy hétfői közleményben. A frissítések a jól ismert Big Macre és a McDouble burgerre, valamint a klasszikus sajtburgerre, dupla sajtburgerre és hamburgerre vonatkoznak.
VIA CNN
- „Színes angol-magyar példamondatok” – Miért érdemes online nyelvet tanulni 2. rész
- Miért jobb cserepalackos ásványvíz?
- Egy nem minden napi pillanat
- Még sem az lesz, mint amit ígértek
- Ad le a voksod!