Kegyeleti ékszer

Kegyeleti ékszer a Hoold ékszertől

A Hoold ékszer Péter-Dakó Ágnes és Tokodi Mariann közös vállalkozásának gyermeke. Öt éve készítünk DNS ékszereket a Mambrózia Manufaktúra keretein belül. 2022-ben elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy külön oldalt szánjunk, a Hoold ékszer égisze alatt készített kegyeleti ékszereknek.

5 év alatt számos egyedi emlékékszert készítettünk. Elkötelezettek vagyunk a kiváló minőségű, művészi emlékőrök iránt, hogy segítsünk méltó módon emléket állítani szeretteinek.

A kegyeleti ékszerek hamvakból, a szeretett személy hajából, kedvenc virágából vagy kedvenc ruhadarabjának felhasználásával készült ékszerek. Egyesek emlékékszereknek, gyászékszereknek vagy temetési ékszereknek is nevezik. A hamvakat tartalmazó ékszerek igazán különleges módja annak, hogy emléket állítson szerette életének.

Akik elmentek, tovább élnek a szívünkben, így nem vagyunk egyedül

A Hoold ékszerek abból a pillanatból születnek, hogy szeretteink emlékét örökre magunkkal hordozzuk.

A Hoold Kegyeleti ékszer a kivételes, felbecsülhetetlen érzelmi értékű emlékékszereket készít az Ön számára.

Magyarországi ötvösműhelyünk minden egyedi darabja egészen különleges módon képes megörökíteni az emlékeket, érzéseket, pillanatokat. A kívánt személyes elem adja az ékszer összetéveszthetetlen jelentését és jellemzőit:

Felkészítjük az Ön által választott hamvakat (emberi vagy állati), hajat, textildarabot, szárított virágit, stb.

Ékszerére bármilyen személyes gravírozást kérhet mint például ujjlenyomat, kézírás, hogy igazán személyre szabott emléktárgyat alkossunk. Ez létrehozza a szeretet és a kapcsolat egyedi szimbólumát, amelyet mindig szíve közelében őrizhet.

Az online boltban megtalálja szuvenír ékszer kollekciónkat, valamint sok információt a rendelés menetéről. Egyedi kérdéseivel kérjük, hogy forduljon hozzánk e-mailben.

Megosztom