VII. Indoor Sörfesztivál – Gasztronómiai sörünnep Budapest szívében

100 féle csapolt sör, korlátlan kóstolással

Mi köze van egymáshoz egy ötcsillagos dunaparti szállodának és egy sörfesztiválnak? Alapvetően semmi, azonban 2023. február 24-25. között egy igen izgalmas gasztronómiai program, a VII. Indoor Sörfesztivál keretein belül korlátlanul kóstolhatjuk végig a világ minden tájáról származó sörkülönlegességet és a 100 féle csapolt sört, Budapest egyik legszebb kilátással rendelkező szállodájában, a Budapest Hotel Marriottban.

2023. február 24-25. között immáron hetedik alkalommal rendezi meg a Serfőző csapata Magyarország egyetlen beltéri Sörfesztiválját, amelynek minden évben patinás, dunaparti szállodák adnak otthont. Idén a sörrajongók a Budapest Hotel Marriott gyönyörű panorámával rendelkező konferenciatermeiben kóstolhatják kedvenc aranyló nedűjüket – ráadásul mindezt egyedülálló módon, korlátlanul.

A sörélményekben és sörörömökben gazdag hétvége során a résztvevők több mint 100 féle csapolt sört, illetve magyar, cseh, német, angol, ír és belga, kis, nagyüzemi, valamint craft sörkülönlegességeket kóstolhatnak. Az esemény egyedisége abban rejlik, hogy a klasszikus sörfesztiválokkal ellentétben – ahol nagy korsókban mérik az italt – itt 1-2 dl-es kóstoló adagokban, korlátlanul ízlelhetik meg azokat és kalandozhatnak el a sörök színes világában. Aki szívesen kísérletezne más területen is, azok számára pálinka, rum, gin kóstolóval, valamint whiskey kóstoló show-val és belga sör mesterkurzussal is készülnek a szervezők.

Ugyanakkor, a kultúra iránt szomjas látogatók sem maradnak hoppon, hiszen a hagyományok jegyében Katona Csaba, a Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpont Történettudományi Intézet történésze szolgál kultúrtörténeti érdekességekkel, illetve sörkóstolási tippekkel.

A gasztronómiai sörünnep 2023. február 24-25-én, mindkét nap 17 óra és éjfél között várja szeretettel a sörrajongókat és a sörkultúra iránt érdeklődőket.

További információk a gasztro-ünnep kapcsán az alábbi linkeken:

www.indoorsorfeszt.hu

https://www.facebook.com/events/656975929112914

Megosztom
  Körözési toplista