Németh Balázs otthagyja az M1-et

Arold Péter

Hát, hogy az ellenzéki nézőknek, már ha ők nézték a királyi egyet, nem volt a kedvenc híradósuk az inkább biztos, mint nem.

Számtalan esetben kommentálta a híreket, ami ugye tilos, ezért a Médiatanács több alkalommal büntette is a csatornát. A media1.hu információi szerint a tévés otthagyja a csatornát.

A portál úgy tudja, hogy egy-két héten belül kiderülhet, hogy merre folytatja majd karrierjét az M1-nél töltött hosszú évek után az M1 egyik legismertebb (és egyik leggyakrabban bírált) arca, aki több helyről is lehetőséget kapott.

Erről a Média1 cikke után a csatorna közleményt adott ki.

Közleményben ismerte el a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap, hogy távozik az M1 tévécsatorna ismert képernyőse, Németh Balázs, ugyanakkor azt állítják, hogy a műsorvezető nem felmondott, ahogy azt forrásaink egybehangzóan állították, hanem új kihívásokra vágyott és az MTVA nem kívánt akadályt gördíteni az elé, hogy ezt elfogadja, ezért közös megegyezéssel elengedték a műsorvezetőt.

Németh Balázs, még a közlemény megjelenése előtt tudatta követőivel a lépését

Hozzászólok

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .