Lomtalanítás másként a II. kerületben

Őrsi Gergely

Kidobás helyett gondolkodj leadásban! – Házhoz jönnek a felesleges használható tárgyakért a lomtalanítás idején.

Sáhy Gáborral, a Cseriti bolthálózat stratégiai vezetőjével állapodtunk meg arról, hogy a II. kerületben a lomtalanítás idején (szeptember 12-20) házhoz jönnek a felesleges tárgyakért a Cseriti munkatársai.

Lomtalanítás idején rengeteg háztartásban kerülnek elő olyan holmik, amiket bár nem használunk, nincs szívünk lomként kihelyezni, hiszen hasznosak lehetnek, jó állapotúak.

Azért is érdemes a leadás mellett dönteni, hiszen így a használati tárgyak benn maradnak a körforgásban ahelyett, hogy a hulladéktelepre kerülnének, vagyis több tonna hulladéktól kímélhetjük meg a környezetet, ráadásul segítséget is nyújtunk alacsonyabb jövedelmű családoknak és nyugdíjasoknak, akik a kedvező árú használati cikkek vásárolhatnak a Cseriti boltokban.

Ezzel újabb lehetőség nyílik a kerületben, hogy nehezebb sorsú családoknak segítsünk, hiszen nem rég nyílt meg az Oltalom Karitatív Egyesület VEDD és VIDD adományboltja a Szilágyi Erzsébet fasor 45. szám alatt, ahol egész évben leadhatóak használt, jó minőségű ruhák, eszközök.

Ha az Önök háztartásában is vannak olyan feleslegessé vált, de működőképes, jó állapotú tárgyak, amik másnak hasznosak lehetnek, akkor érdemes jelezni a Cseriti bolthálózat https://www.leadom.hu oldalán, mert az idei lomtalanítás idején a kerület teljes területén házhoz mennek a feleslegessé vált használati tárgyakért. A II. kerületi jelzéseket szeptember 1-től várják.

Bútort és nagy méretű műszaki eszközöket nem tudnak fogadni, de jó állapotú háztartási és lakásfelszerelési eszközöket, kisgépeket, dísztárgyakat, játékokat, sporteszközöket, műszaki cikkeket átvesznek.

Bővebb információ a II. kerületi lomtalanításról: https://bit.ly/3cg4vWs

Rózsadombi magazin Rózsadomb, Pasarét közéleti magazinja

  • Angolozz.hu
    by rozsadombinfo on 2024.04.17. at 15:39

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik The post Angolozz.hu appeared first on Rózsadombi magazin .

  • Tovább folyik az adok-kapok
    by rozsadombinfo on 2024.04.16. at 07:31

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. https://youtu.be/C9u3UPBDE9Y Vitézy Dávid The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Rózsadombi magazin .

  • Duguláselhárítás Budapest
    by rozsadombinfo on 2024.04.15. at 13:43

    Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul The post Duguláselhárítás Budapest appeared first on Rózsadombi magazin .

  • Házikedvenceink veszélyben?
    by rozsadombinfo on 2024.04.13. at 06:10

    Hol található a kullancsok jellemző élőhelye? A kullancsok életmódjukból adódóan a nyirkos, növényzettel sűrűn benőtt területeket kedvelik. A hiedelmekkel ellentétben The post Házikedvenceink veszélyben? appeared first on Rózsadombi magazin .

  • Éjjeleink rémálmai – ágyi poloska
    by rozsadombinfo on 2024.04.03. at 10:32

    Szponzorált tartalom Az ágyi poloska egy igazi rémálom lehet. Nemcsak kellemetlenséget okoz, de a pénztárcánkat is megterheli az ágyi poloska The post Éjjeleink rémálmai – ágyi poloska appeared first on Rózsadombi magazin .

Megosztom