Napi egy tankolás a Mol-nál

Függetlenül attól, hogy milyen áron tankol valaki a Molnál. Ez derült ki a cég RTL Híradónak küldött válaszaiból.

A Molt eredetileg arról kérdeztük, hogy valóban csak egyszer lehet-e hatósági áron tankolni egy nap, de kiderült, hogy teljes áron sem lehet többször. A cég ezt az ország üzemanyag-ellátásának biztosításával indokolta. A Független Benzinkutak Szövetsége szerint ezt a szabályt képtelenség betartani a gyakorlatban.

A Független Benzinkutak Szövetsége szerint ezt a szabályt képtelenség betartani a gyakorlatban.

Ha valaki tankolt és utána bemegy bemutatja a forgalmit és kiderül, hogy aznap már tankolt másik Mol kúton, akkor mit fognak csinálni? Kiszivattyúzzák az autóból a betankolt üzemanyagot?  

– kérdezi Gépész László

Budapesti közélet Hangosabban, hogy más is hallja

  • Ez már súrolja az normalitás határát
    by Budapest on 2024.04.17. at 12:15

    Reklámfogáskét egy cég úgy döntött, hogy két millió forintot szór szét az irodaépületük tetejéről, egy előre meghirdetett eseményen. Meg is lett az eredménye. A környéken okozott kár többe van, mint A Ez már súrolja az normalitás határát bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Feszült légkör tanulságos „vita”
    by Budapest on 2024.04.16. at 18:57

    Az ATV Voks 2024 vendége volt ma kerületünk jelenlegi polgármestere és fideszes kihívója. A várt hozzáállás volt látható a kormány részéről támogatott kihívótól. A Feszült légkör tanulságos „vita” bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Tovább folyik az adok-kapok
    by Budapest on 2024.04.16. at 07:13

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált Tarlós megállapításaira, de erre lehetősége lesz most pénteken is az A Tovább folyik az adok-kapok bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Házikedvenceink veszélyben?
    by Budapest on 2024.04.13. at 06:10

    Hol található a kullancsok jellemző élőhelye? A kullancsok életmódjukból adódóan a nyirkos, növényzettel sűrűn benőtt területeket kedvelik. A hiedelmekkel ellentétben nem a fákról vetődnek ránk, hanem az aljnövényzetben megbújva várják A Házikedvenceink veszélyben? bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Kérdés még, hogy ki kivel van?
    by Budapest on 2024.04.09. at 19:57

    Karácsony Gergely gondolati nem másról szól, mint a múlt valóságairól az Ö szemszögéből. A helyhatósági választások egymásnak feszülése, valóságai és hazugságai. Karácsony Gergely Van abban valami arcpirító, hogy azok, akik A Kérdés még, hogy ki kivel van? bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

Megosztom
  Duguláselhárítás Budapest