Hamis fotóval kampányol az Alapjogokért Központ

Egy ismert amerikai színész egyik filmjelenetéből kivágott és Photoshoppolt képpel kampányol az Alapjogokért Központ a Facebook oldalán.

Az adófizetők pénzéből fenntartott szervezet, (Alapjogokért Központ) minden meg tesz azért, hogy félretájékoztassa a a magyarokat. A bejegyzést olvasó honpolgárok véleményeiből egyértelműen kibontakozik, hogy nem ismerik fel a fotón szereplő színészt és azt gondolják valóban a képen látható személy indult a versenyen. Ez félrevezetés és hazugság.

„Győzött a 29 éves transznő a tinik mezőnyében

Továbbra is egyre több gondot okoz számos sportban a transznemű nők (vagyis biológiai férfiak) indulása. Legutóbb az amerikai feministák azon akadtak ki, hogy egy 29 éves transznemű gördeszkás nyerte meg a lányok versenyét New Yorkban.

Ricci Tres ráadásul tinik ellen versenyzett, így nekik esélyük sem volt. A második helyezett egy 13 éves kislány lett, míg a harmadik helyen egy 16 éves tinilány végzett. Az eset nagy felháborodást váltott ki a Twitteren. Taylor Silverman profi női gördeszkás azt írta, hogy „egy férfi győzött a nők között”. Silverman már korábban is nehezményezte a transzneműek indulását, májusban ugyanis, a Red Bull által szervezett versenyen második lett, mert egy transznemű megelőzte őt. Tavaly Tres volt az első transznemű, aki megpróbálta kvalifikálni magát az olimpiára, de a tesztoszteron szintje magasabb volt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság által előírtaknál, ezért indulását elutasították.”

Megosztom
  Egy nem minden napi pillanat