Csak magánszemélyeknek jár

A Mol vezért javasolt a Főnök megértette és aláírta. Mostantól, csak magánszemélyek tankolhatnak az ársapkás üzemanyagból.

Csak a magántulajdonú gépjárművek, mezőgazdasági erőgépek, traktorok, valamint a taxik kaphatják a 480 forintos garantált áron az üzemanyagot, a Mol javaslatára, a kormány döntése értelmében – jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton, Budapesten.

    Gulyás Gergely a Kormányinfón közölte, az ellenőrzés „könnyű és gyors”, mert a forgalmi engedélyen vonalkód található és leolvasható.
    Elmondta, a rendelet még szombaton megjelenik.
    A miniszter a döntést azzal indokolta, hogy karbantartás miatt le kellett állítani a százhalombattai kőolajfinomítót, amely fedezi a magyarországi szükségletek száz százalékát. Hozzátette: az üzemanyagellátást így most importból és a stratégiai készletek negyedének felszabadításából biztosítják.

Mindeközben 5 Shell kút felfüggesztette az üzemelést.

Ami a bezárásra kerülő kutak munkavállalóit illeti, ők másik Shell töltőállomásokon dolgoznak a továbbiakban. A kútbezárás által érintett kutak:

1089 Budapest Kálvária tér       

1112 Budapest Hetényi u. 3.    

  2370 Dabas Pesti út

8000 Székesfehérvár Balatoni út 

8500 Pápa Celli utca 6.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .