Gyilkosság a Károlyi kertben

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt azzal a 28 éves férfival szemben, aki 2020 februárjában, Budapest belvárosában egy késszúrással megölt egy fiatal külföldi férfit – közölte a Fővárosi Főügyészség

A vádirat szerint az amerikai-brit-magyar állampolgárságú férfi 2020. február 7-én egy ismerősével szórakozni indult, majd az éjszaka folyamán  nagyobb mennyiségű alkoholt ivott. A férfi hajnalban, ittasan indult vissza a belvárosi tartózkodási helyére. A férfi az V. kerület, Károlyi kert mellett haladt, amikor – pontosan nem ismert előzmények után – megindult a túloldalon, a járdán sétáló 25 éves francia férfi irányába. A vádlott futva közelítette meg a sértettet, majd kétszer arcon ütötte, és késsel egy határozott mozdulattal mellkason szúrta a férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A támadást követően a vádlott elfutott. 

A sértett életét az azonnali orvosi segítség sem menthette volna meg.

A Fővárosi Főügyészség a férfival szemben emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra. A főügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogásról szóló korábbi sajtóközleménye, videóval, az alábbi linken érhető el:

A felvételen a vádlott látható a bűncselekmény előtt, majd közvetlenül utána, ahogyan futva menekül. 

Hírek V. kerület Hírek V. kerület – A Mi kerületünk – Belvárosi Magazin

 • A légkör egyre fagyosabb Orbán körül
  by belvaros on 2022.07.26. at 13:50

  Egy régi “harcostársa” fordított hátat Orbán Viktornak és mondott le megbízotti tisztségéről miközben Goebbelshez hasonlította Orbánt tusványosi beszéde miatt. Hegedűs Zsuzsa, kinek tevékenységét az ellenzék oly sokszor és sok minden miatt kritizálta, faképnél hagyta a miniszterelnököt. Mint mondta a “homofób” törvény is problémás volt már nála, de ezzel a Goebbels-i propaganda beszédével már nála is lecsengett. Húsz évet dobott a The post A légkör egyre fagyosabb Orbán körül appeared first on Hírek V. kerület.

 • Gyilkosság a Károlyi kertben
  by belvaros on 2022.07.26. at 11:12

  A Fővárosi Főügyészség vádat emelt azzal a 28 éves férfival szemben, aki 2020 februárjában, Budapest belvárosában egy késszúrással megölt egy fiatal külföldi férfit – közölte a Fővárosi Főügyészség A vádirat szerint az amerikai-brit-magyar állampolgárságú férfi 2020. február 7-én egy ismerősével szórakozni indult, majd az éjszaka folyamán  nagyobb mennyiségű alkoholt ivott. A férfi hajnalban, ittasan indult vissza a belvárosi tartózkodási helyére. A férfi The post Gyilkosság a Károlyi kertben appeared first on Hírek V. kerület.

 • Majomhimlő – a WHO kiadta a legmagasabb riasztást
  by belvaros on 2022.07.23. at 15:19

  A majomhimlő járványt globális egészségügyi vészhelyzetnek nyilvánította az Egészségügyi Világszervezet. Ez a besorolás a legmagasabb riasztás, amelyet a WHO kiadhat – írta a BBC Jelenleg több mint 16 000 esetet jelentettek 75 országból – mondta Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója. Eddig öten haltak meg a járvány következtében – tette hozzá. Jelenleg csak két másik ilyen egészségügyi vészhelyzet van: The post Majomhimlő – a WHO kiadta a legmagasabb riasztást appeared first on Hírek V. kerület.

Hozzászólok

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .