Ezen a hétvégén még megnyílik a gyalogosok számára a pesti alsó rakpart, utána már nem

Ezen a hétvégén még megnyílik a gyalogosok számára a pesti alsó rakpart – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

    Szombaton és vasárnap – a már bevált gyakorlatnak megfelelően – a gyalog, vagy kerékpárral, rollerrel közlekedők is “birtokba vehetik” a Margit híd és a Közraktár utca között a pesti alsó rakpartot. Erre az útszakaszra péntekről szombatra virradó éjszakától egészen vasárnap 23 óráig nem hajthatnak be a gépjárművek.

Az ok: át kell építeni és munkaszintre süllyeszteni a Lánchíd felújításához használt állványzatot a rakparti útpálya felett. 


    A BKK a közleményben ismét felhívta a figyelmet arra, hogy június 20-ától a budai alsó rakpart egy szakaszának lezárásával folytatódik a Lánchíd korszerűsítése. Jövő hétfőtől augusztus közepéig ideiglenesen lezárják a Halász utca és a Döbrentei tér közötti rakpartszakaszt a közúti forgalom elől.
    A pesti alsó rakparton ebben az időszakban a hét minden napján, így hétvégente is lehet majd gépjárművel közlekedni – írta a BKK.

Hozzászólok

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .