Segítsen, ha felismeri

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága 01020/823/2022. bűnügyi számon kifosztás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

 A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2022. május 8-án pár perccel 7 óra előtt egy II. kerületi téren, egy padon alvó férfitől elvette mobiltelefonját.

 A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​​

További rendőrségi hírek a Budapest Magazin Facebook oldalán

Hírek II. kerület Hírek II. kerület – A Mi kerületünk – Rózsadomb magazin

 • II. kerület – Beton helyett zöld – elkezdődött a Margit körút zöldítése
  by rozsadombinfo on 2022.08.04. at 14:15

  Őrsi Gergely 3248 db évelő és 1970 db hagymás növény ültetését kezdtük meg és legalább egy tucat fát fogunk ültetni az érintett területen, a Margit körút páros oldalán. Az elavult közműszabályok és térképek miatt rendkívül nehéz megfelelő helyet találni az ültetendő fáknak, viszont eljött az ideje, hogy szemléletváltással, a már máshol bevált módszerek alkalmazásával bizonyítsuk, van lehetőség a közművek megóvására The post II. kerület – Beton helyett zöld – elkezdődött a Margit körút zöldítése appeared first on Hírek II. kerület.

 • Újra ingatlan pályázat a Margit-negyedben
  by rozsadombinfo on 2022.08.03. at 18:16

  Őrsi Gergely Újabb 19 helyiség várja leendő bérlőjét a Margit-negyedben! Szeptember elejéig várjuk a pályázatokat azokra az ingatlanokra, amelyeket augusztus folyamán, a nyílt napokon tekinthetnek meg az érdeklődők. Az önkormányzati tulajdonban lévő helyiségek bérbevételére gazdasági társaságok, kulturális és civil szereplők, de akár magánszemélyek is vállalkozhatnak. A lista itt elérhető: https://www.margitnegyed.hu/listings/ Az önkormányzati projekt indulása, vagyis 2021. januárja óta, komoly lépéseket The post Újra ingatlan pályázat a Margit-negyedben appeared first on Hírek II. kerület.

 • Megnyílt az Oltalom Karitatív Egyesület VEDD és VIDD adományboltja
  by rozsadombinfo on 2022.08.03. at 15:09

  Őrsi Gergely Megnyílt az Oltalom Karitatív Egyesület VEDD és VIDD adományboltja. Iványi Gáborral közösen nyitottuk meg az Oltalom Karitatív Egyesület VEDD és VIDD adományboltját, a Szilágyi Erzsébet fasor 45. szám alatt. Az adománybolt ötlete két éve merült fel, amikor az egyik baráti beszélgetés alkalmával Iványi Gábor azt mesélte, hogy kaptak 10-20 pár sílécet és ők nem tudják a segítettjeiknek odaadni, The post Megnyílt az Oltalom Karitatív Egyesület VEDD és VIDD adományboltja appeared first on Hírek II. kerület.

Hozzászólok

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .