a nemzet aranyai film

„A nemzet aranyai”

A napokban befejeződött „A nemzet aranyai” című, egészestés mozifilm forgatása, aminek hősei azok a vízilabda legendák, akik 1997 és 2008 között végigverték a világot jelentette be a Nemzeti Filmintézet

Ez alatt a 12 év alatt többek között Benedek, Kásás, Kiss, Szécsi, Biros, Molnár nevével fémjelzett csapat három olimpiai aranyat, két Európa- és egy világbajnoki címet, valamint két világliga és egy világkupa győzelmet szerzett. Hatan bekerültek a nemzetközi Hírességek Csarnokába is. 

A nemzet aranyaiban mindenkit láthatunk majd, a vízilabdások szereplőkké válnak, mégsem szerepet játszanak. Történeteiket maga az élet írta, de ők alakították. Benedek Tibor, Kásás Tamás, dr. Kiss Gergely, Biros Péter, dr. Molnár Tamás, Szécsi Zoltán, Fodor Rajmund, Vári Attila, dr. Steinmetz Barnabás, Madaras Norbert, Varga Tamás, Gergely István, Kósz Zoltán, Varga Zsolt, Märcz Tamás, Székely Bulcsú, Varga Dénes, Varga Dániel, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor vagy dr. Steinmetz Ádám és persze dr. Kemény Dénes mind-mind szerepelnek a filmben.

Megosztom