„Fogalmuk sincs erről az országról” – Bayer Zsolt az ellenzékről és a választásról

Mi történt a választáson? A Mandiner a magyar nyilvánosság neves szereplőit kérdezi meg új sorozatában a választás tanulságairól. Újabb interjúalanyunk: Bayer Zsolt publicista.

***

Mi történt a választáson?

A magyar nép megint csodát tett. Általában a magyar nép tud csodát tenni. Különösen kiélezett és fontos pillanatokban. Megtette most is. És ezt fordítják le úgy az ellenfeleink, hogy a magyar nép fogatlan, törött a szemüvege, nem mosdik és hülye. És ameddig ők ezt így látják, addig mindig ilyen arányban fognak vereséget szenvedni.

Meglepődött egyébként, hogy ekkora arányú volt a győzelem? Erre számított?

Nem számítottam ilyen fölényre, kényelmes, egyszerű többséget vártam. Engem is megdöbbentett, és pontosan ennek kapcsán mondtam azt, hogy a nemzet csodát tett.

A riportot végig olvashatod a Mandiner online oldalán.

Választások 2022-23-24 A fovarosunk.info választási melléklete

  • Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre
    by valasztas2022 on 2024.03.24. at 19:57

    Április 2. éjfélig még van lehetőség pályázatot beadni a Habitat for Humanity Magyarország Önkormányzatok a lakhatásért című országos felhívására. A szervezet azokat az önkormányzatokat szeretné díjazni és felhívni eredményeikre a figyelmet, amelyek a 2019/2024-es ciklusban kiemelten foglalkoztak a lakhatással kapcsolatos problémákkal és előremutató intézkedéseket vezettek be. Három kategóriában várják a jelentkezéseket. A Covid-járvány, az energiaválság A Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre bejegyzés először Választások 2022-23-24-én jelent meg.

  • Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez
    by valasztas2022 on 2024.03.20. at 13:27

    Vitézy Dávid, aki a napokban döntött el, hogy megméretteti magát Budapest főpolgármesteri székéért folytatott küzdelemben, ma levélben fordult a többi párt jelöltéhez. E levéllel kapcsolatban Facebook oldalán is bejelentést tett. Mint azt tudjuk Vitézy hetek óta lebegtette az indulási szándékát és elmondása szerint csak arra várt, hogy a Fidesz kit fog indítani a székért. A A Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez bejegyzés először Választások 2022-23-24-én jelent meg.

  • Vitézy is beszáll a ringbe
    by valasztas2022 on 2024.03.19. at 16:26

    Arold Péter  Vitézy Dávid bejelentette, hogy indul az önkormányzati választásokon Budapest főpolgármesteri székéért. Nála jobban senki nem tudja húzni az időt. Egy szépen felépített terv ez is. De ne feledjük, az Ő kezében volt a toll, amikor aláírta Tarlós alatt azt a projektet, amin a Főváros 10 milliárdot vesztett. Beléptető kapunak hívják, no nem a A Vitézy is beszáll a ringbe bejegyzés először Választások 2022-23-24-én jelent meg.

Megosztom