„Fogalmuk sincs erről az országról” – Bayer Zsolt az ellenzékről és a választásról

Mi történt a választáson? A Mandiner a magyar nyilvánosság neves szereplőit kérdezi meg új sorozatában a választás tanulságairól. Újabb interjúalanyunk: Bayer Zsolt publicista.

***

Mi történt a választáson?

A magyar nép megint csodát tett. Általában a magyar nép tud csodát tenni. Különösen kiélezett és fontos pillanatokban. Megtette most is. És ezt fordítják le úgy az ellenfeleink, hogy a magyar nép fogatlan, törött a szemüvege, nem mosdik és hülye. És ameddig ők ezt így látják, addig mindig ilyen arányban fognak vereséget szenvedni.

Meglepődött egyébként, hogy ekkora arányú volt a győzelem? Erre számított?

Nem számítottam ilyen fölényre, kényelmes, egyszerű többséget vártam. Engem is megdöbbentett, és pontosan ennek kapcsán mondtam azt, hogy a nemzet csodát tett.

A riportot végig olvashatod a Mandiner online oldalán.

Választások 2022-23-24 A fovarosunk.info választási melléklete

 • Bilincsbe verve vitték el Ónodi István lelkészt
  by valasztas2022 on 2024.02.20. at 13:48

  A Bilincsbe verve vitték el Ónodi István lelkészt bejegyzés először Választások 2022-23-24-én jelent meg.

 • Ezt elkoncesszinálták!
  by valasztas2022 on 2024.02.19. at 21:45

  Várhatóan szombat reggel lezárják az M30-as autópálya egy részét, mert az elmúlt időszakban Szikszó térségében a sztráda szerkezete több helyen is elmozdult, megcsúszott – közölte csütörtökön a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF). Az elmúlt időszakban az M30-as 38-as kilométerénél, Szikszó térségben az autópálya szerkezete több helyen is elmozdult, megcsúszott. Emiatt a burkolaton repedések jelentek A Ezt elkoncesszinálták! bejegyzés először Választások 2022-23-24-én jelent meg.

 • Nem csillapul a kegyelmi kérvénnyel kapcsolatos felháborodás
  by valasztas2022 on 2024.02.17. at 22:47

  Közleményben reagáltak az ellenzéki pártok Orbán Viktor miniszterelnök a Várkert Bazárban szombaton megtartott évértékelő beszédére.     A Demokratikus Koalíció szerint a miniszterelnök „ma mindenről beszélt, csak a lényegről nem: miért kapott elnöki kegyelmet egy pedofilsegítő bűnöző?”     „Hiába áll az egész ország értetlenül az Orbán-rendszer legalantasabb döntése előtt, a miniszterelnök továbbra sem ad választ, továbbra sem vállalja A Nem csillapul a kegyelmi kérvénnyel kapcsolatos felháborodás bejegyzés először Választások 2022-23-24-én jelent meg.

Megosztom